Skrattade och skämtade efter svartsjukemord

DANMARK. En 20-årig dråpåtalad man skrattade och skämtade efter att ha knivhuggen 18-åriga Tahir Saadaoui till döds med kniv. Den har ett vittne berättat för polisen efter mordet av den unge mannen.

Efter mordet hoppade 20-åringen och hans vän in i en taxi och flydde. Taxichauffören sa att mördaren skrattade, fnissade och var upprymd medan hans kamrat verkade chockad och dämpad.

Den 20-årige knivmannen som har iranska rötter är åtalad för dråp och medger att han använd kniven men det var inte meningen att döda. Motivet var svartsjuka, iraniern hade fått reda på att dem mördade stött på hans flickvän.

-Jag planerade inte att döda honom, jag stack bara kniven i honom för att markera att han ska hålla sig borta från min flickvän.

Han kom med bil tillsammans med två vänner. Vittnen har i rätten berättat hur Tahir Saadaoui och svarandena grälade högt. Sedan kom det ett skrik och Tahir sprang bort, medan han höll handen för magen och var helt blek.

Mördaren sprang efter och skrek: Där har du din hora och tog sedan en taxi medan en annan vän körde offret till akuten. Kniven hade träffat levern, en kroppspulsåder  och hade orsakat allvarliga inre blödningar. Efter två timmars intensiv behandling, där läkarna gav honom 27 påsar blod, dödförklarades han.

-Pettersson tycker det ett riktigt roligt skämt att skratta åt…

BT 

2 thoughts on “Skrattade och skämtade efter svartsjukemord

  1. Har vi inte en knivlag i Sverige? Är det inte dags att man visiterar dem och ger kännbara straff när de bryter mot lagen.

    Märkligt, många muslimer går i gång riktigt om de får skära i andra människor? Kan det vara kulturellt?

KommenteraAvbryt svar