Arga bybor hotar med kravaller sedan det kommit zigenare

STORBRITANNIEN. Arga bybor hotar med upplopp om polisen inte kan ta tag i problemen med de zigenare som kommit till byn och förstört tryggheten för invånarna.

Filmen från ett tidigare tillfälle

Sedan årsskiftet har c:a 500 romer kommit till småstaden Hexthorpe, som har 3 300 invånare. Bosatta i Hexthorpe, South Yorkshire, säger att de kommer att ta lagen i egna händer om myndigheterna inte kan bekämpa zigenarnas anti-sociala beteende.

Vid ett offentligt möte i går, var känslorna höga hos de 120 lokalbor som kommit till ett möte med polis och kommuntjänstemän.

Paul Adams, 44, sade att ”de bryr sig inte om byn eller vår gemenskap. De är här bara för att få sociala fördelar” ”De är här för att utnyttja systemet. De är högljudda, aggressiva och hotfulla. De samlas i grupper i parken och på gatorna. De har attackerat och hotar människor som snart inte törs lämna sina hus”

”De skräpar ned överallt, de kastar sopor från sina fönster i vetskapen om att någon från kommunen kommer att plocka upp det. Det är förnedrande för de gatustädare att behöva behandlas på det sättet”

Paul Adams sade också att det kommer till en punkt där blod kommer att spillas om saker och ting inte ändras…

-Pettersson undrar vad det är frågan om, inte skräpar ziggisar ned och inte utnyttjar de systemet och hotar andra människor. Kan du åka över till britterna och förklara att de fattat fel Myten?

Daily Mail

 

11 thoughts on “Arga bybor hotar med kravaller sedan det kommit zigenare

  1. Massmedia törs i varje fall prata klarspråk om de sk ”asfaltsläggarna”? Det kanske bara för att de är vita som man betraktar dem som råttor och fiskmåsar? Matar man dem så skiter de på allting…

  2. Att gatustädarna känner sig förnedrade kan jag förstå. Det är många i Sverige som känner sig förnedrade. Ärligt folk som går och jobbar och sliter, tar hand om sina barn. Sen får de se alla dessa invällare som har flottare bil, gratis sjuk- och tandvård, körkort till barnen, nya I-pads till alla, gratis dagis till småbarnen (även om föräldrarna inte jobbar) m m m m. Här kan man tala om kränkningar och förnedring.

    Vi behöver en egen DO för svenska folket!

    Förr eller senare får folk nog och då blir det civila grupper som går till motattack.

  3. Hoppas att dom inte har hört talas om ullentott han som vill importera allt
    dregg samt ge dom livslång försörning av dom Svenska skattebetalarna…

  4. Man förstår verkligen byborna Hexthorpe.Dom lever där i godan ro och plötsligt dyker det upp 500 stycken zigenare som lever rövare och ska använda deras bidragssystem i staden.

KommenteraAvbryt svar