91 thoughts on “Så röstade Södermalm

  1. @Ali
    Det är svårt att förstå dig…Vi som upplevt dina kommentarer i flera års tid minns också väl,hur du förklarade varför era kvinnor måste sitta avskilda från era fromma män i Moskén.
    Då hette det att männen var rädda för,att någon annan Islamist skulle börja kladda på andras kvinnor !
    Nu menar du att ni tillåter dem,att ensamma gå ut i samhället och t.o.m. jobba !Är inte riskerna överhängande Ali,att någon av kvinnorna finner tycke,till en man bland oss otrogna ?

    • Det är som jag ser det ett tydligt rop på hjälp, rädda oss ! Erfarenheten röstar, förbaskat politiskt etablissemang som offrar område efter område för att ”putsa på sin gloria”, oj så illa ni gör de som föder och göder er. Självbevarelsedriften tar äntligen över och rösterna går till SD. Synd att förfallet ska gå långt innan folket reagerar och agerar.

  2. Miljöpartister?? Tror ni att ni är miljövänliga när ni bor i en storstad? mig veterligen är det mest skit o smog runt just dessa städer..n fast miljöpartiet kanske inte värnar om miljön längre.. nä så va de ja.. invandringen e ju viktigare… folk från fjärran länder som kastar skiten ut genom köksfönstret… eller zigenarläger som skräpar ner för miljoner… miljövänligt??? JO TJENA!

  3. Ali du som försöker att få invandringen till att bli en vinst
    för det Svenska samhället kan väl då också redovisa
    hur en huckle försedd dam från mellan östern, som inte
    får lov att jobba för sin gubbe, men ändå får del av sociala
    förmåner ,pensioner och all annan samhällsservice, men inte
    betalar in något. Hur blir hon en tillgång?? Svenska kvinnor
    jobbar ju själv in sina förmåner.
    Jag påstår inte att alla Araber inte jobbar här, för det vet jag
    att det gör, men en stor och växande del gör det inte, och många
    av dem kommer heller inte att få något jobb eftersom dom saknar utbildning. och utbildning krävs i betydligt större utsträckning
    i dag! Så hur räknar du på mitt exempel?
    PS.
    Ali, det är lätt att vara SD, det är bara att peka på verkligheten
    som den ser ut, och det är just det som gör dom andra
    partierna så förtvivlade över SD s framgångar, för dom vet
    att vi redovisar verkligheten , den som dom själva gömmer
    undan förnekar eller inte lotsas om!
    DS.

    • Tony. Ditt exempel ger ingen nettointäkt nej. Och det visar vad rasismen kostar. För dessa kvinnor diskrimineras nästan alltid på arbetsmarknaden.
      Så om ni rasister börjar respektera och acceptera alla kvinnor och slutar attackera dem så tjänar samhället på att sysselsätta dem.

      • @Ali
        Har kanske med er religiösa klädsel att göra…
        Vi i civiliserade delen på jorden,vill inte ha människor i jobbet,som vandrar runt med ett tält över huvudet.Inser du inte att dessa vandrande spöken,t.o.m. skrämmer barn med sin klädsel ?I vår kultur är det enbart Satan själv,som går klädd på det viset…
        Sen vore det intressant att höra vilka arbeten du kan föreställa dig,att dessa fullständigt outbildade skall syssla med !

      • Stenbock. Nu är du oförskämd igen. Att du jämför dessa fina och underbara kvinnor med satan visar på din sjuka attityd.

        Är det någon som är riktigt kontrollerad av satan så är det verkligen du. För satans uppgift är att vilseleda människor till att hata Gud och hata religion och hata människor.

        Ditt skitsnack om ”fullständigt outbildade” är en klassisk lögn som du och SD ständigt sprider. Som tidigare nämnt så har etablerade medier rapporterat om att en hög andel av just SD väljarna är relativt outbildade.

        Så återigen så kostar rasismen vårt samhälle rätt mycket. Som tur så har rasismen minskat på arbetsmarknaden de senaste åren. Och Sverige har börjat sysselsätta hundratusentals invandrare och har insett hur mycket samhället tjänar på det.

        Om du inte redan vet det så går det bäst för just de europeiska länderna som har högst andel flyktingmottagande.

        Så om du tänker lite och slutar med ditt skitsnack så kommer samhället att tjäna mycket

      • Ali:
        Med ”etablerada medier” avser du troligen den svenska PK-pressen !
        Inser då att du är fullständigt förd bak ljus,i ditt nya land… Skulle vara intressant att veta vilka Europeiska länder, som gått plus,tack vare importerade araber,negrar och zigenare ?
        Kan du bevisa detta Ali,kommer du att bli första arabiska Nobelpristagare,i hela dess historia.

      • @Ali
        Tycker du tar dig brösttoner när du beskyller ”Stenbock” för
        oförskämd och sjuk.
        Stenbock är en sann representant för svensk kultur,och dess bevarande från utländska infiltratörer !
        Att jämföra vår Satan,med era utklädda kvinnor tyder också på ett särdeles gott intellekt.Skulle möjligen vilja komplettera med era troende män i pyjamas,som vandrar runt som vålnader i våra städer.Är detta er islamistiska väg,att vissa solideritet med de tiggande zigenarna i gathörnen ?

      • Månsson. Du kan dra. Jag är inte intresserad av att diskutera med dig mer nu när du också drar den jämförelsen.

        Nu när du pratar om infiltratörer så kan du väl fråga dig varför SD har så många polacker och ryssar i spetsen?

        Som sagt ingen diskussion med dig mer fram tills du skärper dig. Och frågan här är till för att du ska tänka lite med din hjärna.

      • Misstänkte att du nu tog illa vid dig,av att läsa sanningen Ali…
        Men jag tillhör dem,som inte döljer mina inre tankar !
        Ett gott råd från en äldre man i detta fall är,att du söker läsa in dig bättre,i de frågor som vi i purvenskar prioriterar.

      • Månsson. Ni och sanningen är rena motsatsen. Ni ljuger mer än någonsin. Du känner mycket väl att det som provocerar mig så mycket är när jag ser er a oförskämda och idiotiska kommentarer. Samtidigt uppskattar jag att du så tydligt lyckades visa på din idiotiska syn.

        Pursvensk? Skitsnack. Vad är det? Svenskar är och har alltid varit blandade. Rätt så få svenskar jag träffat är äkta svenskar. Vissa är valloner, vissa har bakgrunden i tyskland, spanien, polen, ryssland och så är det många som är halvsvenskar. Så det här ariska skitsnacket med pursvenskar finns inte. Ni är så extremt olika personer. O pursvenskar är långt ifrån SD vänliga. Pursvenskar är vänliga antirasister. Smaka du på den. Och du som är så pass gammal bör tänka dig för. Fråga dig själv hur stor andel av alla skattebetalare som är pursvenskar. Tänk på att den resterande andelen icke-pursvenskar bidrar med de kostnader som du medför de sista åren du har i livet. Någon gång kanske du vaknar Eller så gör du inte det.

      • Men herregud människa, läs vad jag skrev istället för
        att yra iväg med påståenden om diskriminering,
        dom får ju inte jobba för sina överkontrollerande män,
        dom får ju inte vistas i samma rum som västerländska
        män och så vidare. och inte ta i hand, och gud i
        himmelen om någon man skulle råka se någon hud
        från dessa klädshok, då bryter väl Helvetet löst.
        Och utan utbildning får man inga jobb i ett modernt
        samhälle idag. Så Svara gärna på¨frågan hur hon
        blir en tillgång som producent, och inte bara som
        konsument?

      • Tony. Vilka dem? Det finns ju tusentals muslimska kvinnor på arbetsmarknaden. Ditt skitsnack om överkontrollerande män visar på din okunskap.

        För övrigt så har jag redan svarat ( om du nu kan läsa) tidigare o sagt att de som aldrig jobbar så klart kostar men att det å andra sidan finns rejäla nettointäkter för de som kommer o börjar jobba. I verkligheten finns bägge kategorier. Du har kanske svårt att förstå det.

  4. Undra vad som skulle hända om man lät muslimerna få Södermalm?
    Många skulle ju faktiskt agera lite rasistiskt om dom skulle säga nej till det. .

  5. Jag kräver fri invandring-till Södermalm (och endast dit) och att det införs en ny lag som går ut på att konfiskation av villor och lägenheter (utan ersättning till ägaren) för att ge rum åt immigranter (även illegala) lagstadgas för Södermalm (och endast för Södermalm)

  6. Ja tror fan ja ska bli flyktingentreprenör och öppna ett flertal boenden i Södermalm så vänsterdårarna får smaka på mångkultur.

  7. @Ali
    Du fortsätter göra dig dummare än du i verkligheten är ! En importerad får sin hyra,sjukvård,barnbidrag,förskola och skola till sig och alla sina medförda barn,förutom alla övriga socialbidrag.
    Hade en svensk premierats på samma vis,vore svenska socialsystemet sedan länge ett minne blott !

    • Månsson. Jag tror inte att många svenskar vill leva på socialen som ofta ligger på en så låg nivå att man ska känna sig urfattig o leva på existansminimum. Resterande förmåner som du nämner får alla svenskar redan.skola , sjukvård , barnomsorg , barnbidrag m.m .

      Månsson. Det enda som skiljer är soc.bidrag o de har jag nämnt i todigare kommentarer. Att dessa belopp betalas tillbaks när folk börjar jobba dvs efter 7 år och framåt enligt SDs egna beräkningar

      • @Ali
        Du påstår att du levt i Sverige sedan din barndom.Nog har du uppfattat att det idag finns hundratusentals fattigpensionärer i landet,som lever u n d e r socialnormen.
        Dessa äldre har hela sitt liv slitit för sitt land,och lämnas nu åt sitt öde.Pengarna går till invandring och arbetslöshetsbidrag till de nyimporterade !

      • Det du nu påstår Ali stämmer inte hellre..Självkostnaden för läkarebesök och mediciner har höjts,till en nivå som aldrig tidigare.Däremot erhåller illegala fri tandvård,sjukvård och medicin vid behov ! Tycker du verkligen sådan beslut,är till gagn för äldre inhemska medborgare ?

      • Enligt Ali så är det en tillgång för landet om en Muslimska får jobb, och fem går arbetslösa, kanske inte så konstigt ändå att det inte finns några Arabiska nobel pristagare!

      • Tony. Du är förvirrad nu. Du flyr fortfarande det faktum att dina SDiiter själva nämner att det i snitt tar 7år för invandrare att få jobb.

        Exakt den siffran gällde för min fru. Hon levde här i 7 år utan att ta socialbidrag o sedan fick hon sitt första jobb. O hon har slöja på sig.

        Nu får du chansen att redogöra för kostnader o framtida intäkter. O återigen fick hon inget soc. Bidrag eftersom jag jobbar o skattar. Räkna öppet. Du har chansen att bevisa hur fel du har.

  8. Du tillhör ju en av dem,som nästan dagligen skriver ner en massa strunt..
    Tror du själv på allt du skriver ? I annat fall skall du kanske inte ta alla siffror,som passerar revy på bloggen för realistiska.
    Åtminstone inte för lönerna till er outbildade importerade nysvenskar !

  9. Ali gör det rätta ! Han tar pratar för sin åsikt och försöker övertyga.
    Jag har själv bytt parti på grund av insikt om verkligheten just på grund av såna som Ali.Man måste lyssna på sina motståndares åsikter med respekt, försök förstå och motargumentera utan personliga påhopp. För mej gick jag ifrån att se SD´s anhängare som misstänksamma och lite ”rasistiska” till att lyssna och förstå vad och hur dom ville förändra. Jag röstade SD i EU valet. Och Ali och ni andra vi ska ju dela detta samhälle med våra olika åsikter hur valresultat än ser ut. Nånstans måste vi respektera även demokrati och gilla läget.

      • Ruben. Mot vem menar du? Mot SD som snart tappar sin vågmästarroll? den antirasistiska rörelsen är långt mycket starkare o större än rassesfären som bara har 8-10 % enheter. Ni har ingen chans att få majoritetens förtroende

      • Ruben. Mikael gjorde ett bra o seriöst försök att få dig att börja tänka lite och argumentera. Men det är förgäves. Han kanske inte visste att de flesta av er inte klarar av det o helst kör med barnsliga personliga angrepp.

    • Mikael. Jag gillar din kommentar. Du verkar vara en av få seriösa SDare. O Seriösa Personers åsikter respekterar jag så länge personerna inte kommer med oförskämda personangrepp.

  10. Ali: Och var tror du dom pengar tas ifrån, som ska betala
    uppehället bostäder pensioner och en standard långt
    över den som dom varit vana vid, för hundratusentals
    individer som inte har / aldrig kommer att få ett jobb, om
    det inte tas ifrån skattebetalarna? Inbilla dig inte att Svensken
    för all framtid kommer att finna sig i att jobba livet ur sig för att
    förse andra med en standard som i många fall är bättre än
    för den som ska jobba in den.
    När krubban är tom, bits hästarna, och Sverige är inne på en
    farlig väg!

    • Tony. Dina polare i SD hävdar från officiellt håll att det i snitt tar 7 år för en invandrare att ta sitt första jobb. Så pengarna kommer in med framtida skatteintäkter. Du ska veta att om staten betalar 6000 i socialbidrag och annat för en invandrare så blir det ca 3000-3500 kr när vi räknar in skatteeffekten ( moms, punktskatter och annat). När en invandrare börjar jobba kommer han / hon att ha skattat ca 17000 kr / månad.

      17000 kr får jag av en artikel på denna blogg som hävdar att en anställd med snittinkomsten 25000 betalar ca 17000 i olika skatteformer.

      Om du ger dig själv lite tid att tänka och utgå från ”fakta” som jag nu nämnt och som dina polare i SD och på denna blogg hävdar så bör du snabbt kunna räkna ut att 17000 in minus 3500 kr ut ger ett riktigt stort plus. Så det invandraren kostat i 7 år får staten in på ca 1,5 år.

      Jag gillar när folk får tid över till att tänka lite extra 😉

      • Läs vad du har skrivit och vad du baserar ditt antagande på. Tänk lite själv innan du häver ur dig rena dumheter.

      • @Ali
        Ditt exempel är ju från en av era ”raketforskare” vilka normala inhemska,tror du har en lön som beskattas till 17.000 i/mån ?
        Du som lär sälja smör hos Arla,lär inte ens förtjäna en sådan summa !
        Nej Ali,sanningen är en helt annan,ni ”nysvenskar av arabisk art” liksom zigenarna,vet precis hur ni skall nyttja vårt socialsystem till 100%.Något som vi under generationer byggt upp,slukas nu av en massa importerade lathundar !

      • Månsson. Exemplet 17000 kr / mån är hämtat från ett av era inlägg på den här hatbloggen. Så du får gärna gå in o frågasätta petterssons inlägg om du vill det. 17000 är inkluderat alla punktskatter som en anställd betalar i samband med att man konsumerarar av nettolönen.

        Svårt för dig att förstå kanske.

      • ali1948 : Det handlar inte om pengar i grunden, även om det svider som tusan att betala skatt till det som jag inte prioriterar. Det handlar om livskvalitet, den som har med ”dunder och brak” helt gått förlorad. Möjligheten att som ensam flicka /kvinna kunna röra mig varsom helst dag som natt i Sverige är förlorad. Mitt hem på en fridfull ort där jag nu av omständigheter i form av asylsökande unga svarta män nu har fått larma, kostnaderna är inte värst, den försvunna tilliten är smärtsam.

      • Hur stor del av dessa 17.000kr tror du då går till bidrag?
        Vän av ordning inser att större delen av detta bör gå till de samhällsfunktioner vi betalar för tillsammans. Skola, sjukvård, rättsväsende, försvar, vägar, kommun osv.
        Invandrarens kostnad har således inte varit de 3500 (?) kr du nämner, utan även kostnaden för de samhällsfunktioner denne utnyttjar. Det blir förstås svårare att räkna på, men ska man vara korrekt, och det ska man, bör man ta detta i beaktning.
        Så, av de pengar som blir över efter dessa kostnader betalats kan vi som nation bestämma oss om vi vill ta in fler invandrare, förbättra något område eller sänka skatten och låta individerna själva bestämma utan att agera förmyndare.

      • Olli. Du har rätt här. Det är klart att det också ska räknas. 6000 var bara ett exempel. Vissa invandrare ( främst anhöriginvandrare) får inte ens en krona av socialen men går några komvuxkurser o går till vårdcentralen ett par ggr per år. Svårt att räkna på exakta kostnader. Dessa kostnader är delvis inräknade i de 6 tusen. För socialbidragsnormen är väl lägre än 6000 per person. Jag minns inte

      • Men nu snackar du om en invandrare som eventuellt
        råkar att få jobb, men kära du, alla dom som inte får
        jobb, men ändå ska ha en likvärdig standard, hur räknar
        du där, och dom är många, och skaran växer hela tiden?
        Det kan du väl svara på, du som påstår att du tänker

      • Tony. Ja det är klart jag gör. Jag har utgått från SD’s resonemang att det i snitt tar 7 år för invandrare att få jobb. Jag har tittat på snittinvandrare. Runt detta snitt så finns det folk som fått jobb redan efter 3 år o så finns folk som fått det efter 10-11 år eller mer.

        Det klart sedan klart att de som är livstidsarbetslösa kostar samhället. Den punkten förnekar jag inte.men å andra sidan så finns vissa invandrar där samhället tjänar miljoner på. Fråmst pga att landet sluppit utbildningskostnader o vård o annat som en motsvarande person hade kostat om han/hon hade varit född i Sverige. Våra politiker räknar på allt sånt

      • Jag brukar aldrig vara nedlåtande i mina kommentarer men det här var så dumt att jag bara kan säga ”Lelle vän”. 6000 i socialbidrag!!! och vad sägs om bostadsbidrag, sjukvårdskostnader, osv, osv. Jag tänker inte räkna upp allt men ta du kontakt med någon som sitter i socialnämnden eller som arbetar med mottagning av invandrare, invandrare som är utan skolning eller kunskaper som behövs i Sverige. Ja du lelle vän, en dag blir väl du också vuxen. Den dagen finns inget kvar till dig.

      • Niklas. Lelle vän. 6000 var bara ett exempel för att visa på hur skatteeffekten reducerar belpert. Samtidigt är det relevant att ta snittsiffran på 7 år . Vad jag känner till så är socialbidragsnormen långt under 6000 per person o månad. Har du en exakt siffra så får du nämna den. En annan siffra du ska ta hänsyn till är att vissa invandrare inte får något socialbidrag alls. Vi pratar som sagt om genomsnitt

  11. Där dumheten frodas blir röstresultatet därefter, hur många av
    dessa mångkulturivrare som häckar här har någon kontakt
    med dom invandrare som dom omhuldar så´varmt.
    Det är bara att kika på Aftonlögnens och Expressens
    helvita redaktioner för att se hur hycklare fungerar i verkligheten!
    Och precis lika illa är det bland andra uppkomlingar, dom predikar
    mångkulturens väl, och bosätter sen sig så långt som möjligt
    ifrån den. Varför bor till exempel inte den lismande Mona Sahlin
    i dom invandrartäta områdena, bara för att ta ett exempel?

  12. Ali:
    Men du är likväl intresserad av sanningen..Annat kan jag inte tyda/förstå, att du besöker Petterssons blogg som stamgäst ! 🙂

    • Stenbock. Jag är stammis här ja. Jag analyserar gärna rasismen i Sverige och jag har en förhoppning att omvända även de mest hatiska personerna. Svår uppgift men jag gillar utmaningar. Vi måste kämpa emot rasismen.

      • ali1948 : Det är ju precis det vi gör här, kämpar mot rasism mot svenskar och alla skötsamma personer i Sverige. Du är ”med på noterna”, gott så.

      • Det är lite lustigt när en representant för ett av
        dom mest hatiska folkslag i världen säger sig vilja
        omvända hatiska personer här. Du vet väl om
        Ali att Sverige inte har varit i krig på snart 250 år?
        Tror inte det finns så många hatiska Svenskar här
        i landet, men vi är många som har förstått att detta
        experiment inte är hållbart !

  13. Ali:
    Det är dina kommentarer som svärtar ner Petterssons blogg ! De håller en allt för låg nivå..F.ö. röstade väl inte du som ”troende islamist” ? Det är ju enl. er skrift rent av förbjudet.

    • MR Q . Jag röstade på något av de 7 human antirasistiska partierna. Dvs absolut inte SD.

      Mycket tyder på att SD kommer att tappa sin vågmästarroll och därmed ha värdelösa röster.

      • Vilket av partierna i 7-klövern representerar MB och Sunniterna i Sverige ? Var det FI,som låg närmast dina
        värderingar ? För inte valde du väl knarkarpartiet MP !

      • Stenbock. Jag avslöjar inte vad jag röstat på. Men jag utgår alltid från de partier som har sundast värderingar. Och SD ligger i botten när det gäller detta. Framför allt så är det den tydliga rasismen som fäller er.

      • ali1948 : Det finns ingen annan rasism i Sverige än den som riktas mot oss svenskar vi förväntas och vi lyder de flesta av oss, men det finns friska röster som inte ” ferme ta guele”.

      • Lena. Nä då. Var nu inte så negativ. Svenskar har det bra och inga partier sprider rasistiska hatbudskap mot svenskarna. Däremot så finns det några rassepartier som bygger nästan hela sin grund på att sprida hatpropaganda.

        Lena. Svara ärligt. Hur ofta ser du svenska brottslingar i dessa hatsajter? Varför får du aldrig reda på sanningen?

        gå in på kriminellt.com och fråga dig själv varför du inte får denna info av dessa hatsajter.

      • ali1948 : För det första så är inte denna bloggen en ”hatsite” om den hade varit det så skulle vi / jag inte ha skrivit här.
        Självklart att vi har kriminella dårar som är svenskar men ge mig då enda förklaring till att vi ska i % importera ännu fler från fjärran ”kulturer”. För mitt sett att se så ska de aldrig in i Sverige och de kriminella som är här ska ut tyvärr kan vi bara utvisa utlänningar, icke svenska medborgare.
        Ännu en orsak att inte dela ut svenska medborgarskap och PUT som är ett otyg !

      • Lena. Men när folk kommer in vet du aldrig om de kommer att bli kriminella eller om de blir ingenjörer. Och Sverige skickar redan hem flera kriminella. Så det systemet stöder jag och används aktivt.

        Lena. Detta är en hatsajt.
        Lena. Kan du förklara för mig varför skribenterna här även hatar oss invandrare som är skötsamma och jobbar och skattar? ÄR inte det tecken på att det är hatiska personer som styr denna blogg?

      • ali1948 : Finns ingen här som hatar skötsamma invandrare, däremot så kanske det finns de med erfarenhet som tycker illa om radikala, ideologiska och politiska religioner, där tyvärr islam stämmer in.
        Var du än läser på media idag (utom i Sverige) så är det islam som vållar stort lidande och ond bråd död, ledsamt nog.

  14. Ska bli mycket intressant med höstens socialistregim. Tre vänsterextrema partier som är större än sossarna. Detta kan inte sluta lyckligt.

    ”Att kräva budget är patriarkalt”

    Förhoppningsvis kommer svenska folket att bli vaccinerade mot kommunisterna för den närmaste generationen av denna förestående cirkus.

    • Betvivlar att det även före alkoholberoendet,fanns något vett hos FI och dess ledarinna !Vad knarkande kan ställa till med,har vi nu fått bevis på genom MP-extremisterna… ;(

  15. Det var väldigt skönt att se mina underbara grannar i mitt område dissar SD helt. Det är ingen hemlighet att det är främst outbildade som röstar på SD.

      • enligt de etablerade medierna så dras ovanligt hög andel lågutbildade till just SD. Det beror på att era lögner främst går hem hos sådana.

        Av alla diskussioner jag haft med flera SD-fanatiker, främst på denna hatblogg, så har jag kommit fram till samma slutsats. Jag vet inte om du följt våra diskussioner här och om du i så fall lagt märke till petterssongängets extremt låga nivå

    • Sak samma i mitt område Ali..Dock dessa fick inte,eller förstod inte vad ett val är.Men i mitt fall är det förstås just nu,en viss fördel med dessa dina exotiska kameldrivare Ali.
      Man har inlett grillsäsongen mitt i området,Över oss ligger nu en ständig rökridå,med lukt av grillat lamm (inkl fäll)…
      Inte ett enda mygg har under 2014 visat sig i min närhet..Som du ser får man taga det onda med det goda !

      • ali1948 : Nu var du skämtsam, Olli skulle aldrig kunna säga och göra en ”fart” med den franskarabiska accenten, det klarar bara en man av det folket.

      • Lena. Men Olli gillar araber. Han skryter jämt med att han har varit i Egypten (på Sinai). Han har ju säkert hunnit lära sig lite av den arabiska accenten.

        Lena. Klart att jag var skämtsam. Det är aldrig fel att sprida ett leende till er på bloggen. Många här behöver det =).

    • Ali1948 : Nu behövs det lite dålig humor, bra för intellektet. Ett franskt ordspråk lyder i fri översättning ”Du ska inte fisa högre än din r*v”, då kan resultatet bli så här dåligt.

      • Stenbock : Den mest naturliga förklaringen, den drabbar alla icke araber. I allt som spårar ur så kommer man till en brytpunkt, Frankrike är troligtvis där. Eu-valet visade tydligt och klart att folket nu kräver en förändring.

    • Ali, jag tycker så synd om dig, du har blivit totallurad av etablissemanget. Du tror verkligen på Aftonbladets och Expressens försök till att måla ut SD’s väljare som lågutbildade? Nästan alla jag känner och känner till röstar på SD och all dessa har minst Högskoleexamen. Efter att ha tagit del av SVT’s undersökning av dessa s.k ”välutbildade” MP väljare så bestod största ökningen av MP’s väljare av mycket unga individer. Hur välutbildad kan man vara vid 18-20 års ålder? Eller är det så att i det ”Nya Sverige” så räknas alla som lyckas masa sig igenom 3-årigt gymnasium som högutbildade? Vidare så skall man inte förringa vanliga hederliga arbetare, vanliga svenskar som kanske har arbetat sedan mycket ung ålder, dessa, som ni kallar ”lågutbildade” är så mycket mer värda än alla dessa ”nyanlända” som inte bidrar med någonting till samhället mer än kostnader, hat och våld.

KommenteraAvbryt svar