9 thoughts on “Försvarets radioanstalt

  1. Varför tog du inte reda på vad han ville Månsson. Nu får du ju aldrig reda på det.
    Jag fick telefon igår när jag satt och skapade. Det var en yngre dam som ringde för Röda korset. Jag talade då om för henne att jag för ett antal år sedan skänkte en hel del pengar, till bland annat Röda korset. Men när jag fick reda på hur mycket er överbyggnad kostade i form av chefer och hur lite som gick till katastroferna (nu gällde det Bosnien H och Serbien) så har jag inte skänkt en enda krona till röda korset. Jag sa också att jag ville se Vetbästerberg i fängsligt förvar innan jag skulle öppna några kranar. Då försökte hon med att Johan af Donner minsann hamnade i fängelse. Det var ju ett rent bedrägeri på 5 miljoner eller mer. Men när jag åter sa att Bästerberg skulle dit också, började hon förstå att här blir det inga pengar. Det var det enda hon hade rätt i också.

      • Ja min telefontiggare var ju det. Så varför inte den osynliga mannen, eller har du bildtelefon. För inte talar han väl i Bildts telefon den luringen.
        Kolla Bildt-elefon.

  2. I Absurdistans förebildsland DDR,lydde denna verksamhet under den grovt kriminelle kommunistsvinet Milke….
    STASI hette f.ö. organisationen som övervakade hans medborgare !

  3. Du borde trycka upp en T-shirt med den texten och sälja, Pettersson.

    Om inte din oäkta hustru blir sur naturligtvis och hävdar att det är henne du skall lyssna på.

    • Tanken har slagit mig. T-skjortor med fina budskap.

      Jag gjorde en bild med en annan text för något år sedan ”Stolt islamofob”

  4. Är det möjligen genom dem,som Socialisterna ringer oförskämda samtal på valdagen ?Har på min telefon spärrat all reklam,via ”Nix” trots dem kom nu middagen ett samtal från Löfvén …Slängde på luren så fort han presenterat sig ! Är inte detta otillbörligt inflytande på EU-valet ? Undrar vad som skulle hända,om landets enda demokratiska parti SD,gjorde likadant ?

KommenteraAvbryt svar