Polisen efterlyser mörkhyad för brutalt knivdåd

DANMARK. Vid 6-tiden på morgonen satt en 39-årig man på en bänk i den ena änden av den stora stationsbyggnaden vid Köpenhamns centralstation. En främmande man kom fram till honom och inledde ett samtal. I samband med detta uppstod någon form av irritation som ledde till att 39-åringen reste sig och gick därifrån. Den främmande mannen hotade honom då med en stor kniv. Främlingen förföljde sedan 39-åringen genom stationsbyggnaden tills de kommit till en utgång i byggnadens andra ände. Där attackerades den 39-årige mannen och fick ta emot två knivhugg i ena skuldran.

En busschaufför kom till den knivhuggne 39-åringens undsättning och tillkallade polis och ambulans. Den överfallne mannen fördes till sjukhus med skador som betecknades som allvarliga, men inte livshotande.

Mannen som begick det brutala knivdådet beskrivs som c:a 20-30 år gammal och mörkhyad, troligen av afrikanskt ursprung, c:a 170-175 cm lång med normal kroppsbyggnad och kort mörkt hår. Han har eventuellt mustasch eller välansat skägg kring munnen.

Dansk polis vill att knivmannen grips och begär hjälp av media som publicerar opixlade bilder på knivmannen…

Bilder från polisen

DKA 

3 thoughts on “Polisen efterlyser mörkhyad för brutalt knivdåd

  1. Det blir mycket lättare för dessa berikare att tacka värdlandets innevånare med en gruppvåldtäkt, misshandel, rån eller bara lite knivhugg om innevånarna inte vet vilka de ska vara rädda för……

    • @Ruben
      Sådana bilder visas i alla Europas länder med ett undantag…Nu får du själv gissa vilket land som döljer,och skyddar sådan brottslingar !

Kommentera Avbryt svar