Nationalist utskrattad

KARLSKOGA. Patrik Fridén från Svenskarnas Parti kom för att dela ut flygblad tillsammans med ett par andra. Ett 30-tal motdemonstranter gjorde en ring runt Patrik Fridén och stundtals skrattade ut hans kommentarer kring exempelvis invandrarna och judeutrotningen i nazityskland.

-Pettersson anar att PK-journalisterna har vinklad artikel kraftigt och de verkar inte ha några synpunkter på att ett 30-tal ”motdemonstranter” omringat Fridén.

Några synpunkter från SvP är vettiga, andra kanske mindre genomtänkta men det är skit att journalisterna och ”motdemonstranterna” ska förvanska och hindra representanter för lagliga partier att framföra sina åsikter och därmed underkänna väljarnas förstånd.

– Med den invandring vi har in dag finns det inga svenskar kvar om några hundra år, säger Patrik Fridén. Kommer vi till makten så ska alla invandrare från länder utanför Europa skickas tillbaka till de länder de kommer ifrån.

Patrik Fridén tycker invandrarna är välkomna hit om de har som mål att lära sig saker och sedan återvända till sina egna länder och bygga upp dem.

Patrik Fridén säger vidare att hans parti är emot folkmord och menar att de inte vill att svenskarna ska försvinna som de kommer att göra om ett par hundra år med den invandring som är i dag. Han säger vidare att, ”OM förintelsen av judar har skett, så är jag emot det

NA   NWT 

 

 

3 thoughts on “Nationalist utskrattad

  1. Vänstertöntar brukar jag betrakta som obildbara, fast dom
    har snappat upp en sak som annars Muslimer sysslar med,
    när någon ska trackasera, så är man alltid ett helt gäng
    mot en ensamt offer!

  2. Konstigt att idioterna i Svenskarnas parti måste hålla på med utrotningen av judarna, eller inte! Vad vinner dom på att förneka förintelsen? Är judarna och Israel det största hotet mot svensken idag?
    Förnekar man förintelsen kan dom väl förklara vad alla dessa människor blev av. Det är som att jag skulle förneka att jag blivit född!
    Synd att ni skall nedlåta er till sånt här trams, annars hade ni fått min röst!

  3. SvP bör ta tydligt avstånd från nazityskland. Även om de betvivlar gaskammrarna finns det mycket annat som är bättre bevisat som de kan koncentrera sig på för att ta kategoriskt avstånd.

KommenteraAvbryt svar