Islamister tar makten – förbjuder öl och fläsk

DANMARK. I Köpenhamnsförorten Bröndby har personer med kopplingar till den islamistiska organisationen Hizb ut-Tahrir tagit kontroll över en fotbollsklubb för barn och ungdomar.

I Bröndby Strand Idrottsklubb har andelen medlemmar med invandrarbakgrund ökat och förra året var över 50 % av medlemmarna tvåspråkiga. Då bedömde islamisterna att deras tid var inne. De lyckades rösta bort den dåvarande klubbstyrelsen och dess danske ordförande. Istället valdes två personer med band till Hizb ut-Tahrir till ordförande respektive kassör, Zahid Manzoor och Ibrahim Atrach.

Därefter har klubbens verksamhet gradvis anpassats efter muslimska regler. Den nya styrelsen sade omedelbart upp avtalet med den person som drivit klubbens cafeteria. Istället tecknades ett nytt avtal med en caféidkare som varken serverar öl eller fläskkött.

Både Zahid Manzoor och Ibrahim Atrach har i dansk media öppet sagt att de tar avstånd från västerländsk demokrati och förespråkar en muslimsk teokrati baserad på sharia-lag.

Efter att islamisterna tagit kontroll över klubben har allt fler danska föräldrar valt att ta sina barn ur verksamheten. Nu uppges att över 90 % av medlemmarna i Bröndby Strand Idrottsklubb har invandrarbakgrund.

-Pettersson är inte förvånad, det är de små stegens princip, lite i taget till det är för sent att göra något. Bättre rekryteringsbas för Hizb ut-Tahrir och andra islamistiska organisationer än klubbar, där det finns muslimska pojkar från sex år och uppåt kan knappast finnas. Det är på demokratins villkor, de har tagit över men det är märkligt att människor som tar avstånd från demokrati håller på att skaffa sig makt med hjälp av demokrati…än konstigare är att västvärlden surrar  om mångkultur och släpper in islam som vägrar acceptera och anpassa sig till andra kulturer…

Jyllands-Posten  

4 thoughts on “Islamister tar makten – förbjuder öl och fläsk

  1. ”Jeg er Danmark” , den i särklass BÄSTA valfilm som jag har sett, ja danskar ni är Danmark med all stolthet. Tolerera ALDRIG de intoleranta.

    • @Lena
      Den skulle du haft 3 glada kvinnor för, tyvärr låter det sig inte göras, så du får hålla till godo med de sedvanliga ”gubbarna”. 🙂 🙂 🙂
      ”Preben” kan!

      • Tack Ruben, när jag blir som mest missmodig, då kopplar jag av med just ”Jeg er Danmark” ! Och önskar att vi fortfarande varit just danskar. Stockholm är för ……………………………..ja inte för mig.

  2. Om klubben inte är anpassad till danska förhållanden, fortfarande fler danskar än muslimer, så dra in alla bidrag och klubben försvinner.

    Apropos mångkultur, fråga en islamist vad de tycker om mångkultur eller titta hur mångkulturen behandlas i deras länder.

KommenteraAvbryt svar