Konsekvenser av multikulturalism


I följande film berättar partiledaren för Liberty GB, Paul Weston om det som försiggår i det alltmer multikulturella moraset Storbritannien. Mycket av det som han redovisar kan också kännas igen i dagens Sverige. Problemen eller ”utmaningarna” som Ullenhag plägar kalla dem, är likadana eller likartade här som där. Tyvärr, finns det i Sverige bara ett fåtal politiker och praktiskt taget inga journalister som redovisar vari problemen består – ja att de över huvud taget existerar, döljs också för folket.

Weston redovisar följande:

”Alla regeringar under de senaste 50 åren har öppnat upp gränserna och resultaten är endast det som kan förväntas – Om du importerar tredje världen så kommer du att bli tredje världen.”

”Under 2005 bombades vårt transportsystem. MI5 och MI6 berättar för oss att liknande muslimska terrordåd har avvärjts varje år sedan dess och endast tack vare det intensiva arbetet som har gjorts av våra säkerhetstjänster.”

”Uppskattade 60 000 fall av kvinnlig omskärelse utan en enda dom hittills i detta land.”

”Det finns 20 000 infödda engelska flickor som lidit av grooming, våltdtäkt och tortyr, utförda av 100-tals pakistanska muslimska gäng med 1000-tals personer inblandade.”

Organisationen Law and Freedom i UK har publicerat en mycket omfattande rapport på 333 sidor med titeln Easy Meat”: Multiculturalism, Islam and Child Sex Slavery som avhandlar just dessa brott och hur myndigheterna har mörkat dem.

Den redovisar att brittiska myndigheter under åtminstone 25 års tid medvetet har ignorerat denna brottslighet. Anledningarna till att inte ta itu med problemen har varit att inte rubba den samhälleliga sammanhållningen (community cohesion) och rädslan hos personal inom sociala och lagvårdande myndigheter för att bli kallade ”rasister”.

Brottsligheten påstås ha pågått åtminstone sedan 1988 men tystnadens konspiration bröts först 2011 och domar har nu fallit. The Times karakteriserar detta som “den största barnskyddsskandalen i vår tid”. Det som karakteriserar denna brottslighet är att förövarna nästan uteslutande är muslimska män och offren är vita engelska flickor. De dömda har praktiskt taget alla muslimska namn trots att befolkningen består av 5% muslimer. Rapporten berättar att det är 154 gånger vanligare att muslimska män utför sådana brott än icke-muslimska. I rapporten redovisas också ett ännu mer graverande förhållande – att det inte finns ett fall där offret varit muslim och pedofilen varit icke-muslim.

Ett bildcollage på en del av de straffade gossarna (klicka för större bild):

groomingrapers

Rapportens kapitel 7 med rubriken ”Islamic Cultural Background” (sid 222-268) avhandlar muhammedanernas kulturella bakgrund, ”Asiatiska” gäng och det rasistiska dubbelspelet, muslimsk moral och kultur, Koranens påbud, berättelser från Haditerna, berättelserna om Muhammeds liv (Sira), barnäktenskap och om legaliteten för slaveri enligt Sharialagen.

Detta kapitel är av speciellt intresse med tanke på åtalet mot Michael Hess i Karlskrona som står åtalad för ”hets mot folkgrupp”. Han har på Facebook fällt kommentaren ”när ska ni journalister inse att det är djupt inrotat i Islams kultur att våldta och misshandla sådana kvinnor som inte rättar sig efter Islams lära. Finns ett stort samband mellan våldtäkter i Sverige och antalet invandrare från MENA länder.” Åklagaren skriver i stämningsansökan att kommentaren var ”nedsättande om muslimska invandrare med syftning på trosbekännelse”.

Åter till Paul Weston. Han berättar också om den enorma bristen på bostäder, där bostäderna delats ut till invandrare med följden att de infödda undomarna aldrig kommer att ha en möjlighet att köpa sin egen bostad. Om att fängelserna är fyllda med muslimer i en enorm överrepresentation. Vidare om att kostnaderna för välfärdssystemet har ökat från 50 miljarder pund år 1997 till 120 (556 miljarder kr till 1 335 miljarder kronor) år 2013 och också om mycket annat.

På Petterssons har artikeln Våldtäkt är djupt rotad i islamsk kultur tidigare publicerats.


5 responses to “Konsekvenser av multikulturalism

 • Ed Crane

  Jag läste Pakistanier, det kallar jag folkgrupp. Det fel du gör enligt min uppfattning är att du utesluter socioekonomiska orsaker och genom artikeln pekar på muslimer och pakistanier. Förföljseblogg har jag sagt det? Jag sa att använda fakta som du gör är en form av förföljelse och därför omoraliskt.
  Jag tycker att du söker vissa fakta för att belysa en teori men undanhåller andra. Problem är oftast mer komplicerade än de först verkar vara.

  Gilla

 • Ruben

  Det har aldrig funnits, och kommer aldrig att finnas några fördelar med ”multikulti” enbart nackdelar!

  Gilla

 • Ed Crane

  Det finns misslyckade människor över hela jorden, även i Norrland. Att använda det för att förfölja en folkgrupp är omoraliskt.

  Gilla

  • Lena

   Ed : Förvisso är det så, tala då om för mig av vilken orsak vi ska fylla på eländet ? Ber dig så nådigt.

   Gilla

  • Nostradamus_i_norr

   Tranan,

   Du har helt rätt i att det finns misslyckede människor över hela jorden. I vissa regioner på klotet är det bevisligen så att antalet misslyckade, andelsmässigt är mycket fler. Kultur, religion, inavel m m påverkar sådant.

   I Norrland finns det sannolikt andelsmässigt färre brottsbelastade eftersom andelen människor med större benägenhet för brott är betydligt mindre än i landet i övrigt, som ju har ”berikats” mera.

   Du måste ha fått något om bakfoten. På denna blogg redovisas sådana nyheter och fakta som slaskmedia inte anser att svenska folket förtjänar att veta något om. Alltså – bloggen är ingen ”förföljelseblogg” och är inte på något sätt omoralisk.

   Vilken folkgrupp är det som omnämns i artikeln?

   Om du läser i den länkade rapporten så kommer du också att finna en folkgrupp, som dock inte finns omnämnd i artikeln.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: