Hycklaren Mattsson på Expressen

HYCKLERI/JOURNALISTIK. Expressens chefredaktör, Thomas Mattsson, är upprörd för att Försäkringskassan och dess säkerhetschef Torgny Collin försökt röja Ex Pressens källor om vem som tipsat om mygel på Försäkringskassan.

Hycklaren och flerfaldigt dömde brottslingen...
Hycklaren och flerfaldigt dömde brottslingen…

På sin blogg i den egna tidningen skriver Thomas Mattsson bland annat: I dag kommer jag att anmäla Försäkringskassan och dess säkerhetschef, Torgny Collin, till Justitieombudsmannen (JO) och Justitiekanslern (JK). Försöken att röja Expressens källor måste upphöra. Jag förutsätter att Försäkringskassans generaldirektör redan i dag agerar, tar avstånd från säkerhetschefens olämpliga – och kanske olagliga – agerande och omedelbart låter informera alla medarbetare om vad grundlagen stadgar.

Det är samma hycklare som utan att blinka anlitar dömda vänsterextrema brottslingar för att röja kommentatorer på alternativa media för att sedan hänga ut dem med namn och bild i sin skittidning efter att första ha våldgästat de oliktänkande i hemmet med mikrofon och kamera samt för åsiktsregister på oliktänkande…

Dagens Media

 

7 thoughts on “Hycklaren Mattsson på Expressen

  1. Expressens chefredaktör, Thomas Mattsson, har problem.

    Att han har brist på opartiskhet i sitt demokratiförråd, råder det inget tvivel om.

    Nu var jag väldigt snäll i min kommentar…………

KommenteraAvbryt svar