Skicka Romson till Ukraina

Jan Eliasson, FN:s biträdande generalsekreterare, befinner sig i Ukraina för att med hjälp av diplomati hindra att ett storkrig bryter ut.

Varför tar man inte hjälp av det svenska Miljöpartiet istället? Miljöpartiet har ju gjorts till experter på alla politiska områden i Sverige och miljöpartister syns i media var och varannan dag där de får lyfta fram sina lösningar på Sveriges och världens alla problem. Alla vet väl att Miljöpartiet förordar ett icke-våldsförsvar och om Sverige skickar Åsa Romson för att charma Putin kanske han tar sitt förnuft till fånga och låter Ukraina tillhöra ukrainarna även i fortsättningen, utan vapenskrammel och blodsspillan.

Märkligt förresten. Sverigedemokraterna har som enda parti i riksdagen propagerat för fler satsningar på försvaret i flera år, ingen har lyssnat eller ens brytt sig. Nu börjar man prata om vikten av ett bättre försvar. Än en gång visar det sig att SD hade rätt från början, men att övriga partier var för rädda att erkänna detta för att slippa nesan att ”ta in rasisterna i finrummet”.

14 thoughts on “Skicka Romson till Ukraina

  1. Återigen! Skicka den naiva Miljöpartiledningen till Ryssland för att förhandla loss den militär de nu fört bort. Det verkar ju så himla enkelt enligt Åsa Romson. Barnungar!

  2. Klart att Åsa Romson blir Ukrainare, när hon åker tunnelbanan i Kiev, hon är ju redan nazist i botten, som vill ta kål på ett folk, och då är ju steget inte långt till Kiev-bo.

  3. Vore jävligt bra om paddan Romson for till Ukraina, för så fort hon tar tunnelbanan är hon ju plötsligt Ukrainsk medborgare och då är hon ju deras problem….

  4. Demografin på MP förklarar orsaken till naiviteten. Kvinnor och ungdomar dominerar. Klart att ryssarna älskar detta parti! Antar att ryssarna sparar in flera brigader på att stödja MullvadsPartiet.

  5. Om Putin hade fått lyssna på Åsa Romssons ideer hade
    han förmodligen fått hysteriska skrattanfall, men för det
    alltid neutrala (Hm) SVT räcker det med att Åsa Romsson
    öppnar truten för att få sitta och bre ut sig i studion!

  6. VILDA FESTER Crilla. 🙂 Låter bra tycker jag. 🙂 Nä, men alternativet är muslimsk shariaasketism, och avhuggna händer, och våldtäkter som norm. Och det är inte mer att föredra tycker jag. Vad annars, har vi för alternativ för framtiden, med en muslimsk invandring, som aldrig tar slut.

  7. Men Stefan K… Vad ska vi försvara, och varför. Jag ser inget, som är mer värt än det ryska, i Sverige av idag. Vi fortsätter ju bara utför. Så vad har vi då att förlora. Hade det varit för 30 år sedan, hade vi haft nåt att förlora. Men nu har vi förlorat allt. Så vem bryr sig, om ryssarna kommer och tar oss idag. Om inte nån radikal förändring sker.

    • Risken är att vi får dränka våra sorger med rysk vodka och bli alkoholister vid 40 år om ryssen invaderar. Men visst: Ta hand om alla bögar och invandrare åt oss, så slipper vi?

  8. Tyvärr blir det alldeles för dyrt att upprusta förvaret igen så vi kommer nog snart att gå med i Nato för att hålla kostnaderna på rimliga nivåer. Inte för jag vet om det blir billigare så men det är en ”quick fix”?

    • Crilla, att gå med i Nato är ingen lösning om man vill spara pengar. Nato har som krav att 2 % av BNP ska gå till försvaret och det motsvarar ungefär 70 miljarder eller nästan en fördubbling av dagens nivå.

      För övrigt är Nato rätt trötta på att Sverige åker snålskuts på dem.

KommenteraAvbryt svar