Två väpnade rån i Gottsunda


UPPSALA. Tre har gripits i samband med två beväpnade rån som skedde i Gottsunda under tisdagseftermiddagen. En man söks fortfarande av polisen.

Tre män har gripits misstänkta för inblandning i två beväpnade rån i Gottsunda under tisdagseftermiddagen. En man är fortfarande på fri fot och söks nu av flera polispatruller samt hundar.

Det första rånet skedde kvart över tre i Gottsunda. Personerna var maskerade och en av gärningsmännen använde en pistol vid rånet.

16.10 skedde ytterliggare ett väpnat rån i Sunnerstaområdet. Strax efteråt greps tre män i området.

Polisen kontrollerar trafiken på flera håll kring området och misstänker att den sista gärningsmannen fortfarande rör sig till fots.

Polisen vill inte gå ut med signalement på gärningsmannen och det är också ett signalement anser Pettersson, dessutom är Gottsunda, Uppsalas Rosengård…

UNT 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: