De ”fredliga och humana” igen

Beväpnade män från islamistiska sekten Boko Haram mördade 51 personer i en attack mot en stad i nordöstra Nigeria.

Dussintals muslimska mördare tillhörande Boko Haram sekten beväpnade med automatvapen och sprängämnen stormade in i staden  Konduga i tisdags eftermiddag, de brände hus och sköt flyende bybor. De tog också 20 unga flickor från en lokal skola med sig då de åkte iväg från staden. ”Cirka 2000 hus,  60 till 70 procent av staden har bränts ned.  Boko Haram, som vill införa sharialagar har dödat tusentals under de senaste fyra och ett halvt åren .

LÄNK    LÄNK2

 

7 thoughts on “De ”fredliga och humana” igen

  1. Ja Svensk media måste älska Islamism av någon grumlig
    anledning, hade dom skrivit en bråkdel negativt om Islam,
    som dom utan att tveka gör om kristendom, så hade där
    åtminstone funnits någon trovärdighet!

  2. Ja, Lars Å Månsson, de skriver bara kristen ”mobb”, för att de älskar att svärta ner kristna. När det säkert fanns skäl för att de gav sig på muslimdåren. De fick helt enkelt nog av muslimernas terror till slut. Allt har en gräns, även hos en kristen. Utom hos muslimerna. De saknar gräns, utan är kopplade direkt till djävulskällan.

  3. För någon dag sen skrev Aftonbladet hur en kristen mobb slog ihjäl en ensam och stackars muslim som råkade komma i vägen.

    Var är Aftonbladet när kristna mördas av muslimer?

    • Nej nu har Islamistiska terrorister sedan i höstas,mördat många tusentals kristna och andra ”otrogna” i Centralafrika…
      Inte ett ljud,inte ens en liten notis om dessa massakrer i svenska PK-organ.Har följt det hela i Franc 24,och kan försäkra att den hemska slakt av oskyldiga,som visats upp i TV…Aldrig,aldrig skulle fått visas i svensk TV-forum.
      Sedan nu FN/Frankrike och några andra fredsstyrkor äntligen kommit till medborgarnas hjälp,skrives dagligen om de ”stackars muslimerna”(läs terrorister från utland) som nu får betalt för sina synder ! Alltså bland Absurdistans vinklade nyheter,inget nytt!

  4. 5:e budet: ”Du skall icke dräpa”.

    Och Bibeln, kom ju flera hundra år före koranen. Kanske ännu mer.

    Koranen säger sig utgå från Bibeln och Bibelns Gud. Men det är fel. Den är Bibelns motsats. En avart, som inte är religion. För se på de kristna. De lever oftast kärleksfullt och välkomnande gentemot ALLA människor. Och de dödar inte. Trots att deras skrift är äldre, än muslimernas som borde vara modernare, eftersom den är nyare, men är precis tvärtom. Det säger något om hur olika islam och kristendom är som uppfattningar och lenadssätt. Som jag sa, är de varandras motsatser och inte sina likar.

KommenteraAvbryt svar