Vem 17 röstar på S

Insändare

Vem 17 röstar på S och V och MP?

På TV4 nyheterna 2013-12-02 konstaterar Jimmie Åkesson att de rödgröna ligger farligt nära egen majoritet utifrån SCB:s senast redovisade opinionsundersökning, där det rödgröna blocket får 49,8%, alliansen 39,7% och SD 9,3%. Det innebär att även om alliansen gjorde gemensam sak med SD, så skulle de ligga under det rödgröna blocket. Och givetvis, SD förlora sin vågmästarroll!

Så vem 17 är det då som röstar på S? Och på V? Och på MP?

Om alliansen och främst då M förlorar röster på grund av sin invandringspolitik, så ska man absolut inte förglömma att dagens invandringspolitik är ett resultat av ett samarbete/en överenskommelse mellan M och MP, bara för att bestraffa det svenska folket, som i valet 2010 hade mage att rösta på SD. Rena rama sandlådan alltså, och ett beteende definitivt inte värdigt något politiskt parti.

Att sätta sitt hopp till S, i tron att det ska bli bättre, är att leva uppe i det blå. Det är bara att gå tillbaka till 70-talet, då Sveriges riksdag – utan att tillfråga det svenska folket – beslutade år 1975 att Sverige i framtiden skulle bli mångkulturellt och därmed ett föredöme för en bättre värld. En bättre värld för vem/vilka då? Den välfärd Sverige byggt upp har genom införandet av det mångkulturella samhället fallit som en sten mot botten. Vi är snart bäst i att ha den sämsta skolan, den sämsta sjukvården, den sämsta äldrevården osv.

T.o.m Erik Ullenhag var medveten om det sociala raset då han på DN Debatt 2012-09-02 skrev: ”Under långa perioden  var en majoritet av dem som flydde till Sverige välutbildade, men i dag är verkligheten en annan. De flesta som nu får asyl kommer från länder som Somalia och Afganistan som under sång tid drabbats av krig och konflikter och där utbildningssystemet är bristfälligt. Arbetsförmedlingens statistik visar att över 60 procent av de nyanlända flyktingarna och deras anhöriga högst har förgymnasial utbildning.”

’Bristfälligt utbildningssystem’ och ’högst förgymnasial utbildning’ är detsamma som att de som kommer hit är analfabeter. Och detta avspeglar sig då givetvis i skolresultaten, som rasar.

Men att rösta på S för att åstadkomma en förbättring är att hänge sig åt dagdrömmeri. Förfallet började med Olof Palme vid rodret som tillsammans med dominerande vänsterpolitiker ville att Sverige skulle bli världsledande i internationell solidaritet.

Den moderate kommunalpolitikern Björn Schaerström sammanfattade på Newsmill 2012-006-02 den socialistiska politiken från den tiden.

”Inte oskäligt kan hävdas att svensk invandringspolitik formades av studentkorridorernas intellektuella rödvinsvänster. En under rådande tidsanda utbredd men naiv och helt verklighetsskild internationell solidaritetstanke utan folklig förankring. Och en av den socialdemokratiska ledningen, bl.a. genom facklig kursverksamhet, påtvingad och skenbarn folkligt rotad politisk doktrin formad av Olof Palme och Pierre Schori. Vi som var med minns. Tiden när kåravgifter kapades till FNL och flyktingpolitiken inte fick ifrågasättas.”

Det är bara att konstatera att där vin går in, går vettet ut. Och kunde Olof Palme så vill väl Reinfeldt inte vara sämre. Bägge verkar ha anammat valspråket Efter mig Ragnarök!

Citat och vissa sakuppgifter är hämtade ur Arnstbergs & Sandelins bok Invandring och mörkläggning, en mycket nyttig bok för gemene man. Rekommenderas varmt som julklapp till såväl ung som gammal.

Lilla My

7 thoughts on “Vem 17 röstar på S

  1. Det är väl importerade s k nysossar, en stor andel. De blir väl lotsade in i partiet vid ankomst, och får partibok. Som i gamla sovjetunionen ungefär. För hur många tentakler har inte denna jättebläckfisk i samhället idag, som de ju har skapat. Där kommer jag till min andra grupp, som är alla som arbetar i förtryckar -och försnillarsystemet. Alla byråkratadministratörer. Sen har vi alla som har fått arbete inom den expansiva äldrevanvården, med rätt att droga och driva till död. Så nog har dom försett sin väljarbas väl detta usla politbyråfolk. De har offantliggjort denna sektor, och minimerat den privata, med alla nedläggningar som varit där. Och utsugarfolket inom offantligheten är troget. Dessutom de som kommer hit utifrån är sossar redan från början, genom vad de kommer ifrån för förhållanden. Så det är riktigare att tala om nyanlända sossar, än nyanlända svenskar. För det är så det mestadels är, tyvärr.

  2. Ja att rösta på egenberikarnas parti bevisar egentligen bara
    att man är oerhört okunnig om vad som väntar vid deras
    eventuella tillträde. För en fattigpensionär, som inte får ekonomin
    att gå ihop idag blir det rena katastrofen. En regering bestående
    av S och MP, där ingen av dem föreslagit någon förbättring för
    dom sämst ställda i denna grupp, men däremot har dom lagt
    förslag om gigantiska skattehöjningar som kommer att slå
    ännu hårdare mot dessa sämst ställda! Resultatet kommer
    att bli förödande mot dem som har det knapert idag.
    Det kommer att bli en dramatisk ökning av personer som inte
    kommer att ha råd att hämta ut sin medicin, och dom är många
    redan idag!

  3. Många gamla sossar och kommunister som går genom livet med skygglappar och litar på att media rapporterar och skriver sanningen. Det ska nog till att de själva får multi kulti framför farstun innan de ev. vaknar upp.

KommenteraAvbryt svar