Paul Weston vill förbjuda islam i England

Paul Weston pratar om demografi och visar på att muslimerna kommer att vara i majoritet i Europa 2050 pga att dom förgökar sig som kaniner. Han påpekar att det är ursprungsbefolkningen som betalar då muslimerna till mycket stor del är arbetslösa och försörjs av det allmänna.

Han påpekar också att islam aldrig i historien samexisterat på ett fredligt sätt med andra religioner när de är i majoritet. Hans slutsats är att islam inte bör tillåtas i England och muslimerna bör ombedas att ”åka hem”.


FjärranÖsternRedaktören kan i sammanhanget bara berätta att här i Malaysia har vi en lagstiftning som ger den muslimska majoriteten mycket stora fördelar jämfört med de stora kinesiska och Indiska grupperna. Det gäller affärer med stat och kommun, dessa skall gå till muslimägda företag, också i utbildningssystemet har man ”gräddfiler” för muslimer ända upp på universitetsnivå.

6 thoughts on “Paul Weston vill förbjuda islam i England

  1. Har noterat att det nu finns flera partier och röster i England som insett vad som håller på att hända. Vi behöver flera i Sverige också för att folk ska vakna och börja ta ställning vilket land vi vill ge våra barn.

KommenteraAvbryt svar