Skattebetalare måste ordna bostäder till utländska zigenare

UPPSALA. Det börjar bli rejält kallt på nätterna, trots detta väljer de zigenare som rest hit att inte åka hem utan övernattar i bilar på stadens parkeringsplatser. Det är långt ifrån den standard de önskar.

Socialnämndens ordförande Anders A Aronsson (FP) pressas om detta faktum ab en ”neutral och opartisk” PK-journalist och det utmynnar naturligtvis att ordföranden lovar att skattebetalarna i Uppsala ska stå för bostäder åt de hitresta tiggarna så de ska slippa frysa, men inte ett ljud om svenska uteliggare.

-Pettersson undrar varför ingen säger åt dem att åka hem. Rumänien och Bulgariens zigenare är knappast vårt problem, kör dem till respektive ambassad och lämpa av dem där.

2013-11-26_0806

10 thoughts on “Skattebetalare måste ordna bostäder till utländska zigenare

  1. Ja, man är ju känd som förbannad, men det är ingenting emot vad jag är nu….har försökt kommentera romreklamen Unt skrivit om idag, det går inte…förbannade blasktidning….

  2. De vill vara först i kön vid det skandinaviska smörgåsbord inför Januari 2014 när de ha rätt att kräva samma sociala förmåner som ”Kalle och Ida”!

  3. Ja, vad ska man säga? Läste UNT (som är en riktig skittidning med usla reportrar för övrigt) där ställer man frågan till politiker: Hade man fått hjälp om barnen hetat Nils eller Klara? Svaret blev ”Absolut inte”, man gör ingen skillnad! Dumjävel, han skulle ha svarat tvärtom, att: Ja, i första hand hjälper vi våra Svenska medborgare och skattebetalare!

    Här ser man tydligt vad tidningen är ute efter och tydligt vad man är tvungna som politiker att svara. Man slår sig för pannan. När ska idiotin ta slut?

    Just därför är det så viktigt att SD kommer in och rör om i grytan, jag hade velat att en bestämmande politiker ifrån SD hade fått svara på frågan.

    Så 2014 vet vi vad vi röstar på, det enda alternativet för att få slut på den vedervärdiga korrektheten som gått över till idioti. Sen ser jag framför mig en hel bunt lipsillar från diverse partier (helst V och MP) och då ska fan höja glaset och utbringa en skål!

  4. Varför kan inte tidnings redaktionerna fungera som härbärge
    för dessa snyltare? Hur ofta lägger dessa Do Gooders till
    journalister kraft på Svenska ute liggares väl och ve?

KommenteraAvbryt svar