19 thoughts on “Icas julkatalog – politik för mångkultur?

 1. Dom har verkligen fångat verkligheten! Batikhäxorna hejar och den lille killen i nederkant tittar yrvaket på precis som svensson.

 2. Den nya jul sången i Sverige, Mohmmad var en stalledräng han vattnar sina kameler osv ……. Rösta på SD vid valet 2014 !!!

 3. Själv har jag inte handlat för en krona på ICA sen dom
  vägrade att ta avstånd från Mazetti käringens Mundiare
  i ICA kuriren där hon kräkte över Svenska folket!

 4. Ett gott råd gör som övertecknad…Tag reklamen och gå d i r e k t till en kasse i köksbänken…Lägg skiten här och töm kassen när den börjar bli full !
  Brukar i ”min stad” behöva tömmas en gång i veckan.
  😉

 5. Då har vi inte sett jultomten ännu. Jag misstänker att tomten i år kommer att vara en kvinnlig negress i icas reklam.

 6. Jag tror ICA vill ha så många konsumenter som möjligt. De vill framstå som mångfaldsvänliga för att de tror det lönar sig.
  Dock föredrar jag Konsum och COOP Extra , billigt och bra kvalite.

 7. Detta är frukten av en hämningslös invandringspolitik, ett samhälle som befinner sig i fullkomlig dekadens.

 8. Slutade handla på ICA efter Katarina Mazetis slask artikel i ICA kuriren, jag gjorde helt rätt som synes.

 9. Det storkna i halsen, dels en nigger som Lucia och till råga på allt en av hankön. Det är så man spy. Det bli nog så att man flyttar till Ungern. Gamla Santa Lucia vänder sig i graven.

 10. I vår familj bojkottar vi ICA. Undviker i det längsta att handla någonting där. Smörgåsgurka och räkost är enda undantaget.

 11. Jag sitter och frågar mig själv om jag redan har blivit en försumbar minoritet i mitt eget land?

  • Pica, där tror jag att du ät inne på rätt spår, kanske inte försumbar. Men i minoritet.

 12. Jag är inte säker på att detta per automatik betyder att de som beslutat denna ”mångfald” och ”brytande av könsstereotyper” själva står för det. Det är mycket troligare att de inte vågar annat. Den förkvävande politiska korrektheten har sån ställning idag att det är inte ”hälsosamt” att säga emot makten.

Kommentera