Hamas talesman, applåderar mordet på en 19-årig israelisk värnpliktig.

Den mördade under sömnen av något dussin knivstick
Eden Atias 19 år är den under sömnen mördade  av något dussin knivstick från sin bussgranne, 16 år gamle Hussein Sharif Rawarda under onsdagen den 13/11 2013.  En snygg pojke och snäll ser han ut också,  ingen stenkastare och bilbrännare där inte.

Gazabaserade terroristgruppen Hamas applåderade det kallblodiga mordet på onsdagen av en 19 – årig ​​IDF soldat,  rapporterade Israels dagliga tidning Ma’ariv .

”Hamas välkomnar soldatens knivhuggning i Afula.  Detta är en naturlig reaktion på de brott som begåtts av Israel mot det palestinska folket och bevis på de misslyckade politiska förhandlingarna”. sa en talesman för Hamas.
Israeliska polisen sade att soldaten, Eden Atias 19 år gammal från Illit i Nasaret, som fortfarande var under grundutbildning, knivhöggs till döds när han sov på bussen till Tel Aviv tillsammans med en 16 -årig palestinier Hussein Sharif Rawarda , som är bosatt i en liten by utanför Jenin , och som var bosatt i Israel illegalt . När bussen kom till ett stopp knivhugger Rawarda Atias flera gånger, och när han försökte fly blev han tillfångatagen av en annan soldat och en gränspolis, som också var med på bussen.

Angriparen sade att dödandet motiverades av hämnd, eftersom hans kusiner hade blivit fängslade i Israel, rapporterade The Times of Israel . Muammar Rawarda dömdes till tre livstidsstraff för mord på två israeler och för mordförsök av andra, medan hans bror dömdes till 12 års fängelse för olika mordförsök, enligt Ma’ariv . Muammar Rawarda släpptes efter åtta år i fängelse, som en del av en överenskommelse för den fångade IDF soldaten Gilad Shalit .

Eftersom Hamas applåderade mordet fördömde Israels president Shimon Peres attacken. I talet vid en ceremoni för att formellt installera Bank of Israels guvernör Dr Karnit Flug , sa Peres, ”Vi är förskräckta över detta brutala mord . Varje själ i Israel är en hel värld i våra hjärtan. Jag är övertygad om att regeringen kommer att göra allt i sin makt, för att se till att händelser som denna aldrig mer ska hända.”
Ma’ariv konstaterade att IDF har stängt alla vägar till den misstänktes by och omringat hans hem .
Under tiden kommer Atias att begravas sent på onsdagskvällen.

Arutz Sheva

The Algemeiner

Till nytt inlägg om detta

63 thoughts on “Hamas talesman, applåderar mordet på en 19-årig israelisk värnpliktig.

 1. Angriparen sade att dödandet motiverades av hämnd, eftersom hans kusiner hade blivit fängslade i Israel, rapporterade The Times of Israel . Muammar Rawarda dömdes till tre livstidsstraff för mord på två israeler och för mordförsök av andra, medan hans bror dömdes till 12 års fängelse för olika mordförsök, enligt Ma’ariv . Muammar Rawarda släpptes efter åtta år i fängelse, som en del av en överenskommelse för den fångade IDF soldaten Gilad Shalit.

  Är du verkligen läskunnig, mördarmuslimen har ju själv sagt att det var en hämnd för att hans kusiner fick fängelsestraff för mord och flera mordförsök. Det är synd att Israel inte har dödsstraff i fred. Sådana muslimer som dessa är det bara synd att de inte får dödsstraff.

 2. Här har du inledningen på nästa inlägg, allt finns verifierat i israeliska tidningar. De kontrolleras av vakthundsbolag, så sanningen behöver du inte misstro.
  En israelisk soldat mördas av hans arabiska medarbetare, och hans kropp dumpas i en brunn i byn. En annan soldat sköts ihjäl av en krypskytt i Hebron. En ung flicka blir skjuten på hennes bakgård i Judéen och Samarien. En gift man mördas av ett par arabiska angripare, och mannen visar sig vara en personlig vän till själva familjen Netanyahu. Ännu en soldat blir knivhuggen till döds när han sover på en buss. Hundratals blodbesudlade arabiska terrorister släpptes som en goodwill gest för att stimulera ”fredssamtal”.

 3. Ali:
  Du har väl inte missat något i din barndom.Importerad och uppvuxen(som du själv påstår)i socialistiska O.Palmes drömvärld.
  Kan t.o.m. tänka mig att du erhållit samma svenska barnbidrag,som riktiga svenska barn.Vidare att dina importerade föräldrar,inte hellre lidit någon större nöd,i landet som flödar av mjölk och honung, enl.lögnaktiga 7-klöverns politiker !

 4. Två små gulliga ”svenskar” (läs Palestiner) har dödats. Den ”fredliga” religionen slår till igen.

 5. Snälla Ali, nu gör du precis det som du anklagar Olli för. Du svarade inte på mina frågor…..

 6. Det här handlar om ett mord på en soldat på permission, sittande i en buss med en gangster från Palestina bredvid sig i november 2013. Vad har det att göra med en galen amerikansk kvinna? Detta hände för 10 år sedan, ska vi ta upp allt som hänt för tio år sen, fram till nu kommer vi att sitta här tills vi dör, så jag tog bort skiten. Du har lovat att visa journalister med hål i pannan. Då vill jag se det. Man måste kunna begränsa diskursen till det som är relevant med avseende på vad diskursen berör, och det är mordet på den israeliska vid tillfället civila militären.

  • Olli. Det kvittar om han är på permis. Han är soldat ändå. Hur skulle den här 16 åringen veta det? eller Menar du att palestinier först ska fråga varje soldat om de är i tjänst eller om de har permission innan de attackerar sin mördande fiende? Du begär för mycket.

   Du önskar smala av samtalet o vill hålla dig till åmnet. Okej. Men svaa då på sakfrågan. Anser du att soldater överlag är en legitim måltavla i en konflikt där dessa soldater frekvent mördar Palestinier o behandlar oss på det sätt som de gör?

   Jag väntar fortfarande på svaret

   • Olli.Klart att jag drabbats av israels ockupation. Vi palestiska flyktingar har visst drabbats med tanke på att vi inte fått besöka vårt hemland o med tanke på att våra föräldrar har lidit o tvingats leva under svåra förhållanden. Många av oss har förlorat barndomen tack vare israels sjuka beteende.

    PS. Brukar inte du nämna ”vi svenskar” när du pratar om något som påverkar svenskar överlag?

    O Du som pratar om nyanserna i det svenska språket.

    O-rein. Varför svarar du inte på sakfrågan ännu?

    Varför blev du så himla sur för att frågan ställs? Det är det mest relevanta i sammanhanget

   • En civil soldat har endera en permissionsuniform på sig, som påminner om kostym, eller har de sina egna civila kläder.
    Har man varit i tjänst långt från sitt logement, så kan man få åka i den mundering man har haft på sig. Men man har inget vapen, ingen annan tung utrustning heller, enbart sin uniform. Så är de internationella lagarna.
    Som svensk värnpliktig och FN-soldat, har jag ett helt annat synsätt på vad en soldat gör än du. Ingen soldat går i strid om han inte behöver. Om Israel inte hade haft disciplinerade soldater, så hade man haft odisciplinerade militiegrupper från de civila leden, som många gånger för att freda sig själva skjuter skarpt.
    Jag har sett skillnaden mellan disciplinerade israeler och dess motsats odisciplinerade muslimer. De sistnämnda sköt hela tiden när det var mörkt,det kunde vara en katt eller hund eller några fladdermöss, och det kunde vara en människa. Då ofta en från de egna leden. Så ser en neutral
    soldat den verklighet man har att bemöta. Har du inte gjort någon värnplikt i Sverige, och i så fall varför inte?
    Polisen betraktas ju här som lovligt villebråd, för krigande Husbybor och tjuvarna i Rosengård för att ta några exempel
    Fanns där ingen polis i Palestina, när du var liten och bodde på en liten bondgård med era tamdjur på ca 4-6 ha totalyta.
    Större var inte de flesta gårdar.
    Sedan har inte sionisterna tagit någon mark ifrån er, de köpte istället mark av små giriga araber. Så var det i bl.a. Hebron och i Haifadistriktet. Äger man det man betalat för, eller är det fortfarande den tidigare ägarens. Är det så i palestinsk lag, för så var det inte i Egypten. Det man köpte när man var där fiick man skicka hem.
    Det är svårt att hävda mot köpebrev att det är gamla ägaren som vill ha sin areal tillbaka, utan att betala vad den nu är värd i dagens penningvärde.

   • O-rein. Du är vad du är. Det förvånar inte. Du svarar fortfarande inte på om israelska mördarsoldater anses vara legitima måltavlor överlag.

    O hur ska en 16 åring veta vilken soldat som har permis? O ska man behöva kontrollera detta? Då är det försent o operationen misslyckas.

    Ditt resterande skitsnack är skitsnack. Israel har kört med etnisk rensning av 10- tals palestinska byar o orter. Förnekar du det också din lögnare?

   • Men ali lille då, tänk på ”invektiven” som din namne så ivrigt förespråkar. 😉

   • Ja jag förstår att du tycker det är skitsnack, men hur mycket av det jag skrev där ovanför dig har du någon kunskap om.
    Inte mycket kan vi väl komma överens om, men det jag skriver går också fram till rätt så många vanliga svenskar några för Israel och några fler för de som Arafat kallade parasiter. De som är för palistinierna bör ju få reda på hur de är.
    Hur stor bondgård har din far sagt att ni hade där nere i Haifadistriktet då? Var det 6 acre eller 10 acre, mer klarade inte familjeföretagen att sköta, även om de hade 5 söner och ett par döttrar. Hade ni oxe som dragdjur eller hästar eller kanske kameler och åsnor. Vilka av dessa djur är starkast Ali? Kan du inte får du väl fråga farsgubben. Hur mycket framfall hade din morsa då, efter alla födslar och betäckningar.
    De tidiga sionisterna betalade bra för sin mark, har jag förstått från historiska verk.
    Men du har en helt annan uppfattning förstås.

   • O-rein.
    Va snackar du för skit? Tror du verkligen att du har någon kunskap? Du har bara bevisat motsatsen.

    Vi snackar inte om den lilla delen mark som har sålts. Det är väldigt få palestinier som sålt till sionister o den deler hör vi aldrig i debatten eller som krav från palestinier i fredssamtal eller andra sammanhang. Vi palestinier kämpar om den andra delen som. Den mark som sionisterna har snott. Vi kämpar också mot del illegala ockupationen. Vi är emot nazimuren somisrael byggt. O vi är emot alla massmord som israel utsätter palestinier för. Listan är
    Lång.

 7. Ali.
  Tror du att det var enbart hennes utseende som föranledde detta ? Läste idag att fyra ”svenska” aktivister,(kommunister)idag inte fick resa in i Israel.Tror du att även detta,var ett beslut helt utan orsak ?

  • Stenbock. Detaljer som bara visar israels agerande. O jag radade upp en lista som bevisar att isael inte respekterar demokratin.

   Det är baa en myt

   • Jag svarar här. Du ska egentligen inga svar ha med den ton du håller. Du har fått ett antal frågor som du tydligen inte klarar av att svara på, men jag ska veta allt som försiggår i små byar på landet. Jag har frågat om du har gjort din värnplikt för ditt nya land. Det borde du väl veta, och kunna svara ja eller nej.
    Att ta hand om mördare är polisens sak, men de kan behöva ta hjälp av de väpnade trupperna. Att mörda soldater på permission är detsamma som att mörda andra civila. Är soldaten i tjänst är det ett ännu värre brott. Det kallas våld mot tjänsteman och straffsatserna är vanligtvis dubbelt mot annars. Det är för att lag och ordning ska kunna upprätthållas även i områden med mycket förbrytare.
    Nej israeliska soldater får inte mördas i fredstid, så är det i stor del av Världen men troligen inte under Sharialagstiftningen. Men var lugn för att israels soldater är beredda att hjälpa även muslimer om fienden kommer. Ingen människa är legitim måltavla för någon annan än när krig råder. Polisen och militären har dock rätt att svara på våld.
    Det är ju dessa som har monopol på våld. Vad som sedan anses bland stenkastande snorungar och dess mentalt rubbade föräldrar, ska en normal människa kunna se.
    En sextonåring som sätter sig bredvid en israelisk soldat, vet nog från stenkastningen att dessa har betydligt mer saker på sig än en nästan strippad soldat. Vad är det för lönnmord du anser för operation. Du verkar behöva tas om hand för mentalvård ev fängelse med dina normer. Menar du allvarligt att mord kan utföras för att tillfredsställa än sjuk 16-årings idéer.
    Jag förnekar aldrig något som verifieras genom bevis, men hörsägen kan varken jag eller någon annan gå efter. Ditt språk antyder ett hätskt humör, tillsammans med ett våldsbenäget beteende. Det är en för dig farlig kombination, och kan leda till ett fängelsestraff eller i arabvärlden till dödsstraff. Jag själv funderar på att skicka det värsta du skriver till Säpo. Det du skriver är över t.o.m långt över gränsen för vad en islamist som du kan få skriva. Jag antar att du inte har gjort någon värnplikt i Sverige, då du inte alls förstår vad militären skickas att göra. Men jag ska komma med ett inlägg idag som ska visa vem som ljuger och hittar på saker. Kanske du då har något annat att säga.
    Några svar från dig är ju omöjligt att få, annat än rent snömos, floskler och bortförklaringar. Undra vad Säpo kan få ur dig. Bonde skulle du alltså bli, men känner inget till om det heller antar jag, och om du är ekonom är jag FN:s generalsekreterare i vardande.

   • O-rein. Det tog dig alltså över ett dygn att svara på frågan. Först nu ger du ett svar. O ett vidrigt svar. Du menar alltså att israelska militären har monopol på o att palestinier inte ska ha rätt att slå tillbaks mot militära mål.

    Om nu militären inte är legitim måltavla. Vad finns det kvar då?

    O det du säger ska gälla för alla. Då menar du alltså att den ryska militären inte ska angripas om ryssarna ockuperar sverige? Hör du inte hur galet det låter?

    Om jag har gjort värnplikt eller inte har inte med saken att göra.

    Vi diskuterar sakfrågan o inte personliga frågor.

    Visst kan du få svar på det men det är irrelevant i sammanhanget.
    Det har med trovärdighet att göra. En som aldrig varit soldat, vet inte hur det är att vara soldat. Så enkelt är det, och kan nog verifieras av vem som helst, som har förståndet i behåll och inte som du, kör med snyfthistorier. Men innan klockan slår tolv, ska jag visa vilka som är de ondaste av alla människor och för att de tjänar djävulen istället för Gud, alltid är på den förlorandes sida. Djävulen är Allah och hans pedofil är Muhammed.
    Det finns inga ockuperade delar, särskilt som landet Palestina inte heller existerar. Men eftersom Jordanien lämnade landet utan att ge det till någon, så var det endast Israel som kunde annektera Västbanken. Jordanien hade ockuperat det landet 1948, men lämnade alltså 1967 landet och Israel fick lov att annektera, då inget land får finnas utan något politiskt styre.

   • Var har du den listan och hur gammal är den i så fall. Jag har 5-7 helt färska avrättningar av judar som muslimerna är skyldiga till. I NÅGRA FALL ÄR GM REDAN AVSLÖJAD.

 8. Återigen förstår du inte nyanserna i ditt hemspråk svenskan och då kommer du aldrig att göra det. Det finns inget hot i detta, endast ett konstaterande

 9. Olli:
  Troligen har Ali oturligt valt fel video,till sitt försvar på bloggen…Samtidigt framgår att han inte förstår vad hon berättar ! Inte direkt någon fjäder i hatten för araberna… 😉

  • Var är skottskadorna i pannan och varför är inte dessa personer begravda. Men de var förstås inte journalister heller. En journalist vägrades inträde i Israel och fick åka hem igen. Det blir inga skottskador av det. Det enda vi kan konstatera är att du ljuger som vanligt och i övrigt använder dig av snyfthistorier. Eller fick du fel video med dig? Det var ju två palestinska aktivister som inte var välkomna till landet. Återigen behöver man inte ta emot skit som islamister ens i Israel om man inte vill. Det är varje fri nations rätt att bestämma över sitt land och dess gränser.

   • Olli. Jag vet inte hur tom i huvudet du är. Jag skrev klart o tydligt att jag ska ta fram det. Vet du inte vad ordet ”ska ” betyder?

    O-rein. För övrigt ser vi tydligt hur du vägrar att svara på mina feågor. Ska det vaa så svårt att svara på vad du anser vara en legitim måltavla ?

    Anser du inte att svenskar har rätt att angripa fiendens soldater om en fiende skulle ockupera Sverige o misshandla svenskarna?

    Inser inte du hur illa det låter?
    Inser inte du att din retorik är sjuk?

    Om du inte vågar svara på frågan så får varje läsare svara på det själv.

    Varför tror ni att O-rein vägar se soldater som legitima måltavlor?

    Om Sverige utsätts för samma ockupation som palestinier fått genomlida. Anser du som läsare att fiendens soldater är legitima målavlor eller anser du att de ska hanteras väl av svenskarna som sett dessa soldater mörda bekanta o släktingar?

    Tänk själv .

   • Islamister är legitima mål var de än är. Och mitt tålamod börjar bli slut med dig, så fatta dig kort nu. Jag har översatt den här texten ovan i en tidning som är närstående till staten israel och det är inget konstigt med det. I de flesta arabiska länderna finns inte ens fri press. Jag är trött på allt tjafs om hur synd det är om alla islamister. Jag kan tala om för dig att de har själva satt sig i allt de försöker slingra sig från. Och du är inget annat än en politiker inom det muslimska mördarpacket, som vill införa dina islamska lagar i vårt fosterland. Du är bland det värsta som finns en ren produkt av dina äckliga föräldrar, som har hjärntvättat dig om det som de har haft, och en historia som ingen vettig utbildad människa kan gå på.

   • O-rein. Jag räknade med så skitig o barnslig kommentar från dig. O det beror på att galna fanatiker alltid blir provocerade av sanningen och av bra o relevanta frågor.

    Nu kommer du med ännu ett bevis på vad du går för. Tur är att du bara har 7-8 likasinnade fanatiker på denna hatblogg

  • Som suverän stat har Israel all rätt i Världen att inte ge inresetillstånd till misshagliga personer. Det är samma sorts människor som kommer till Israel för att bråka som dem som kommer från Sverige med Shit To Gaza.

  • Det sägs inget om vid vilken tidpunkt det här hände, och inte heller vad aktivisterna gjort sig skyldiga till. Inte heller tas det upp vad aktivisterna och den amerikanska s.k. journalisten hade för samband. Dessutom finns det bevis för att all arabisk press undantagslöst ljuger så mycket de vill. Det finns nämligen ingen som granskar dem.
   Låt mig ta ett mycket färskt exempel. Vem beskylldes utan undantag från att ha sprängt bomber utanför Irans ambassad. Jo det var israel enligt alla muslimska media. Nu visar det sig vara en nysvensk som visserligen bara bott i Sverige en kort tid och därefter åkt hem till Libanon, och nu sprängt sig som självmordsbombare. Hur många sådana har israel bennyttjat. Jag svarar själv för du brukar aldrig svara. Israel använder sig inte av självmordsbombare.
   Sen var är det du har farit illa? I Sverige? Där har du gratis fått en rejäl utbildning. Hemma i Haifa hade du nu gått som bonde på ca 4-6 ha mark, eller mindre. Frågan borde nog ställas på ett annnat sätt. Tillåt mig skriva för dig. Jag hade haft ett tungt och enformigt arbete och enbart koranskola, det skulle ha blivit min lott i livet.

 10. Jag blir så förbluffad över att vissa här försöker försvara en feg usling som mördar en sovande tonåring – en granne, en medmänniska. För mig som en fredsälskande svensk finns det ingen ursäkt för detta.

  Ali pratar hela tiden om ”sitt” land som är ”ockuperat” av israeler? Såvitt jag kommer ihåg bildades Israel 1948 som det enda judiska landet i världen. Muslimerna har 57 länder att breda ut sig i men det duger inte åt dem utan de vill ta över flera? Herregud, det har gått snart 60 år sedan Israel erkändes som stat, lägg av nu. Ni lurar er själva. Som de ”syrier” som kom hit till Jämtland och drömmer om att återvända till ”sitt” Tel Aviv. Ingen i familjen har levt där på tre generationer.

  Om inte mina historiekunskaper sviker så fanns judarna där långt innan Muhammed föddes.

  Jobba på att demokratisera och modernisera era 57 länder så att befolkningen trivs där. Där har ni en hel del att sysselsätta er med som är mer konstruktivt än att hata Israel.

  • Skitsnack som vanligt. Israel grundades på olagliga grunder.

   Att judendomen startades o spreds från Palestina är inte samma sak som att judiska ryssar o europeer var där.

   Om du nu är en fredsälskande svensk så bör du väl vara neutral o fördöma all brutalitet som israeler utsätter palestinier för. Varför hör jag dig aldrig kritisera israels fredsförstöande handlingar?

   • Området var före 1948 ett brittisk mandat som sen delades upp i ett område för judar och ett för araber. Att sen araberna har ynglat av sig flera gånger snabbare än judarna är väl deras eget fel?

    Israel består dock inte vara av judar. De ryssar du pratar om utgör ca 4 % av landets befolkning medans araberna i Israel uppgår till 19.5 % (från Wikipedia). Har du frågat dina arabiska vänner som bor i Israel eller alla de som pendlar in för att jobba om de vill bli Palestinier istället?

    Jag känner också ett par palestinier som studerar eller jobbar i Sverige och de vill definitivt inte tillbaka till Gaza.

   • Britterna ockuperade mitt hemland ja. O det ger dem inte rätt att dela ut mitt hemland till utlänningar. Att israel anses vara brittiska kolonialiseringens förlängda arm vet jag ju. o det är värre. Britterna har bara rätt till brittanien o inget annat.

    De kallar det för brittiska mandatet. Det är ungefär som om zigenarna skulle ta o ockupera Sverige o själva kalla det för zigenarnas mandat. Har de då rätt att dela ut Sverige till kineser?

    Er logik är så sjuk

   • Bra Ali, äntligen några kloka ord från dig som jag citerar ”Britterna har bara rätt till brittanien o inget annat.” Du är smart, det stämmer…svenskarna har bara rätt till Sverige och araberna bara rätt till Arabien, vad fan gör ni då i hela Nordafrika, Egypten, Levanten åk tillbaks till Arabien så blir det lugnt och fint i världen.

   • Pettersson , ska turkarna få vara kvar i Turkiet? Det kanske har bott nått folk där före dom.
    Sverigefinländarna , tveksamt dom kanske borde lämna Finland, men på Åland kan dom stanna kvar . Och eftersom alla människor härstammar från Afrika borde dom återvända dit.
    Då skulle det bli lugnt och skönt i vårt vackra land!

 11. ”Det är en naturlig reaktion” Säg vad är naturligt bland detta
  folkslag? Dom skiljer sig så markant från andra folkslag, så
  jag begriper inte varför dom vill beblanda sig med andra.

 12. Undrar hur det kan komma sig att så mycket hat riktas mot den enda demokratin i regionen? Kan det vara så att omgivade länder anser att en bok skriven för 1400-år hade alla svaren och nuvarande människor har fel i sina svar.

  På med mössan och tofflorna när ni skall skita, håll tyst och säg ”Ghufranake” när ni lämnar toan.

  Skölj näsan på morgonen för djävulen har sovit i denna under natten.

  Somnar någon under sin bön pissar djäveln i örat på missdådaren.

  Spöa kärringen om hon är uppstudsig.

  Oändligt med sex till den troende allt enligt förebilden pedofeten Muhammed.

  Lögn är upphöjt till dygd, likaså pedofili.

  Begriper ni vänstersnoddar vad ni försvar egentligen?

  • israehell är den enda myten i området. Demokrati för israels del är att tysta israelkritik så gott det går. Demokrati för israels del handlar om att skjuta ihjäl journalister. Det är också att tysta ner och fängsla palestinska frihetskämpar. Demokrati för israels del handlar också om att med våld och utpressning stoppa de folkvalda i Palestina. Demokrati för israellobbyn handlar om att ha järngrepp om politiker.

   demokrati och israel går inte att förena. det är bara en myt och ett verktyg som används för att lura folk. Israel är bara diktaturnazism

   • Dessa frihetskämpar tvekar inte ens att skjuta barn när de är ute på sina jaktturer i Judeén och Samarien. Det finns en galning, som släppts bland de andra galningarna, som släpptes för att skithögen Abbas ens skulle komma till förhandlingsbordet. Det som är frihetskämpar för dig Ali, är vidriga mördare för andra människor. Jag hoppas innerligt att de hinner avliva den här arabbastarden och skjuta honom, innan han mördar fler barn. Men du Ali får väl ståpäls när dina frihetshjältar mördar barn.

   • Olli. Skärp dig. Artikeln handlar om en soldat och inte om barn.

    Barn räknas som civila och jag är alltid mot våld mot civila.

    Om du anser att israelska soldater inte är legitima måltavlor vill jag ställa frågan vad du anser vara legitim måltavla om ett gäng utlänningar skulle ta över ditt land? Svar kort o rakt på sak utan att fly.

    Vad vill du hälsa palestinierna? Vad menar du är en tillåten måltavla om israelska soldater inte är det?

   • Det är väl inget öppet krig som pågår, utan det är fred. Då ska till och med soldater kunna sova ifred på en buss, trots att en vettlös arabslyngel har tagit plats bredvid soldaten. Men du tror väl precis som Abbas att allt kan gå för sig för dem araber som kallar sig för palestinier, för att de är lindrigt begåvade och har en betydande del som har IQ badboll.

   • Olli. Då borde väl Palestinier också kunna sova utan att bli beskjutna av israelska soldater och bosättare som ständigt terroriserar palestinier i alla åldrar. o då borde väl israel upphöra med att riva palestinska hem.

    Varför svarar du inte på frågan. Vad anser du vara en legitim måltavla och hur hade du agerat om någon liknande organisation skulle ta över Sverige? Vilka måltavlor hade du som svensk tyckt vara tillåtna?

    Vågar du inte ge ett ärligt svar din lilla fega O-rein?

    Jag förstår att dessa superrelevanta frågor provocerar lögnare o fanatiker. Svara oss nu. O fly inte

   • Vilka journalister har israel skjutit ihjäl? Kom igen nu med namn och område i Israel samt vilka nationaliteter de har.
    Jag är säker på att det sker mycket mer av sånt i den islamska delen av Världen än någon annanstans.
    Men först namnen på de som dödats av Israel som stat, eller någon förening.

   • Du är sjuk i huvudet Ali och kommer från en sjuk ideologi uselt maskerad till en religion, för att ingen ska få ifrågasätta denna fanatiska nazism som har övervintrat i Egypten och de andra arabstaterna och flyttats med Stormufftin av Jerusalem Al-Husseini först till Arafats palestina och därefter till vidrigheterna i Libanons mångkulturella helvete.

  • Feg? Att ge sig på soldater är nog det mest modiga man som finns. Fegheten finns i de som släpper sina bomber från sina flygplan rakt på civilbefolkningen.

 13. Vi är visst i krig här herr Lösman. Islamisterna gör dagligen oerhörda brott, som i islam endast kan tillåtas i krig och mot kuffrar som du herr Löfman. Kanske ett dussin femtonåringar vill sparka boll med ditt huvud också, som de gjort med andras, när de har suttit fast på axlarna. Vi kan ju alltid hoppas, för det är också ett sätt att lära sig. Offren kan räknas i tusentals numera och brottslingarna får såsom allra högsta straff 200 timmars Samhällstjänst, vilken mest består av att låta truten gå.

  • Du utnyttjar tragiska händelser för din egen agenda. Vi är inte i krig, vi kan diskutera invandring utan sådana där kommentarer.
   Vad kostar massinvandringen? osv det är frågor som kan diskuteras .

   • Det här står att läsa i ”Om Bloggen” censurera vad du själv vill på din egen blogg och sluta upp med att ge fingervisningar i om vad du anser att folk skall disskutera.
    ” Vi anser att alla ska ha rätt att framföra sina åsikter, hur tokiga dessa än är så länge de är lagliga, olika åsikter måste accepteras även om man inte älskar dem. Det är förkastligt att använda och acceptera våld för att hindra andra att offentliggöra sina åsikter.”

   • Hur är det herr Lössman, går du med en stor vintermössa på dig hela året, du verkar inte ens ha upptäckt det du kan med ögonen, håller du för dessa också, så ingen information når din ärtstora hjärna. Hur många gruppvåldtäkter, vanliga våldtäkter, misshandel av både små och stora helst gamla har de utfört
    Dårarna från Mena behöver inte lära sig något annat än att slåss och stjäla, mörda och våldta. Därför bör det snart bli skottpengar på dem, så våra jägare får någon trofé att bära hem, nu när det inte finns några andra djur att bära hem.
    Tycker du inte det vore rätt herr Lössman. Det är sådana som du, som rår för de vidrigheter dem du vill ha hit utför. Varför vill du oss svenskar illa. Jo du är sannolikt en hitflyttad av allra värsta slag, som mest har suttit bakom lås och bom, men fått prya som plit för att han vet vad de ska göra. Stämmer det inte?

   • Det olli glömde säga var att dessa soldater lär sig att hata o döda Palestinierna. Olli skriver ”bosatt i Israel illegalt ”. Det är kanske där vi har motivet. Hur kan man vara illegal i sitt eget hemland? O hur ser orättvisorna ut på andra sidan nazimuren? Kan hussein vara en av de miljontals palestinier som lider o har fått uppöeva förtrycket från ockupationen o dess ständigt provocerande mördarsoldater? Ja olli. Tänk lite för en gångs skull

   • Som du kan läsa i inlägget så var handlingen revansch för att hans kusiner hade fått sitta i Israeliska fängelser för två mord och en massa mordförsök på den äldre kusinen som fick tre livstidsstraff och lillebror fick 12 år för ett stort antal mordförsök. Den äldre brodern frigavs efter 8 år när den israeliske fången Ghilat skulle friges, den yngre står det inget för, men han kan ju inte ha fått högre straff då han inte lyckats döda någon. Troligen blev han släppt tidigare. Det är vansinnigt av Israel att göra eftergifter åt muslimer eftersom dessa aldrig får nog. Kan jag också gå ut och mörda någon oskyldig, för att någon skyldig har fått fängelse för mord. Helvete vad många muslimdjävlar jag skulle få att mörda då.
    Så är det acceptabelt att mörda en oskyldig 19-åring som under tvång måste lära sig till soldat, och han var ännu inte färdig med grundutbildningen. I Sverige var den 6 veckor har jag för mig i israel behövs nog längre tid, då de utsätts för mycket psykologiska attacker av arabdjävlarna, och israelerna får för det mesta bara skjuta gummikulor. Nej in med skarp ammunition direkt och kämpa ner några dussin arabdjävlar varje gång, så vet jag att de kommer att ha förlorat det psykologiska övertag de nu har, för att israel inte får skjuta skarpt.

   • Olli. Du är som vanligt lika tom i huvudet.

    Du skriver ”Helvete vad många muslimdjävlar jag skulle få att mörda då.”

    Du samlar ännu fler bevis mot dig, pucko.

    Jag vet inte vad du anser vara legitim måltavla. I krig är soldater alltid legitima måltavlor. en ung palestinier som fått genomlida israelska soldaters ständiga förnedringar är synen på dessa naziliknande soldater densamma. Svårt att skilja på dem.

    hans kusiner kan ha åkt fast för liknande försök på naziuniformade ocivila soldater. Jag har inte dessa detaljer.

   • Men Ruben du behöver faktiskt en tillrättavisning , ditt språk är rått , och det är klart att man får framföra tokiga uppfattningar, men det är inte nödvändigt. Nu vet vi vad du tycker. Men ett argument framfört på ett trevligt sätt är välkommet.

 14. Tycker Hamas att hans mördande bröder borde gå fria då eftersom det var en hämndaktion? Så fruktansvärt fegt också att döda en sovande ung man.

  Som jag sagt tidigare, dessa avskum ska aldrig få bära kniv, på sin höjd äta med träslev.

  • Pica pica såg du vilka straff dessa kusiner fick för mord och mordförsök och att de trots detta fick straffbefrielse efter 8 år för en dubbelmördare. Det var vid befrielsen för fångade IDF soldaten Gilad Shalit .
   Muammar Rawarda dömdes till tre livstidsstraff för mord på två israeler och för mordförsök av andra, och ett sådant as släpps efter 8 år.

Kommentera