Hamas talesman, applåderar mordet på en 19-årig israelisk värnpliktig.

Den mördade under sömnen av något dussin knivstick
Eden Atias 19 år är den under sömnen mördade  av något dussin knivstick från sin bussgranne, 16 år gamle Hussein Sharif Rawarda under onsdagen den 13/11 2013.  En snygg pojke och snäll ser han ut också,  ingen stenkastare och bilbrännare där inte.

Gazabaserade terroristgruppen Hamas applåderade det kallblodiga mordet på onsdagen av en 19 – årig ​​IDF soldat,  rapporterade Israels dagliga tidning Ma’ariv .

”Hamas välkomnar soldatens knivhuggning i Afula.  Detta är en naturlig reaktion på de brott som begåtts av Israel mot det palestinska folket och bevis på de misslyckade politiska förhandlingarna”. sa en talesman för Hamas.
Israeliska polisen sade att soldaten, Eden Atias 19 år gammal från Illit i Nasaret, som fortfarande var under grundutbildning, knivhöggs till döds när han sov på bussen till Tel Aviv tillsammans med en 16 -årig palestinier Hussein Sharif Rawarda , som är bosatt i en liten by utanför Jenin , och som var bosatt i Israel illegalt . När bussen kom till ett stopp knivhugger Rawarda Atias flera gånger, och när han försökte fly blev han tillfångatagen av en annan soldat och en gränspolis, som också var med på bussen.

Angriparen sade att dödandet motiverades av hämnd, eftersom hans kusiner hade blivit fängslade i Israel, rapporterade The Times of Israel . Muammar Rawarda dömdes till tre livstidsstraff för mord på två israeler och för mordförsök av andra, medan hans bror dömdes till 12 års fängelse för olika mordförsök, enligt Ma’ariv . Muammar Rawarda släpptes efter åtta år i fängelse, som en del av en överenskommelse för den fångade IDF soldaten Gilad Shalit .

Eftersom Hamas applåderade mordet fördömde Israels president Shimon Peres attacken. I talet vid en ceremoni för att formellt installera Bank of Israels guvernör Dr Karnit Flug , sa Peres, ”Vi är förskräckta över detta brutala mord . Varje själ i Israel är en hel värld i våra hjärtan. Jag är övertygad om att regeringen kommer att göra allt i sin makt, för att se till att händelser som denna aldrig mer ska hända.”
Ma’ariv konstaterade att IDF har stängt alla vägar till den misstänktes by och omringat hans hem .
Under tiden kommer Atias att begravas sent på onsdagskvällen.

Arutz Sheva

The Algemeiner

Till nytt inlägg om detta

”När myten fördriver mångfalden”

I dagens DN finns under ovanstående rubrik ännu ett inlägg riktat mot SD och partiets nationalistiska profil.
Det är Maja Hagerman, författare, vetenskapsjournalist och fristående kolumnist som spyr galla över SD:s försök att återetablera något som liknar svensk kultur. (har ni tänkt på vad många titlar sådana här människor har)
Att svensk kultur är som ett rött skynke för medarbetarna i PK media det känner vi redan till, så inlägget kommer knappast som en överraskning.
Att Maja Hagerman tycker att Henrik Arnstads bok ”Älskade facism” är en höjdare kommer därför inte heller som någon överraskning. Mannen med sina bluffexamen som pekar ut SD som ett facistiskt parti.

För Lusharpan är nationalism något fint. Det är det som håller samman en nation och får människor att känna gemenskap. För proffstyckare som Maja Hagerman har det blivit ett skällsord.
Man kan fundera över på vilken nivå dessa människor tror att man ska känna gemenskap, om det inte är på nationsnivån.
Är det inom EU eller är det inom hela världen som vi ska känna gemenskap. Man kan undra. Lusharpan tror inte på det som alla dessa verklighetsfrånvända världsmedborgare förespråkar. Han tror mer på en större närhet till de politiska besluten och människors möjligheter till påverkan.

Avslutningsvis konstaterar Maja Hagerman, med hänvisning till SD, att ”dragkampen om våra tankar pågår redan”. Det är helt korrekt och de som drar mest är PK media som gör allt för att hjärntvätta svenska folket och sopa problemen med mångkulturen under mattan.

Jag kan rekommendera Maja Hagerman en bra bok skriven av en invandrare, Qaisar Mahmood. Boken heter ”Jakten på svenskheten” och där står bla följande att läsa:
”Brist på tillit mellan individer är det största hotet som finns mot ett samhälles hållbarhet. I samhällen där det finns en stor grad av olikheter kan det vara svårt att bygga en gemenskap som möjliggör tillit. Det blir svårare att skapa en känsla av solidaritet och att man är en del av ett sammanhang”.

Ack ja, tänk om proffstyckare som Maja Hagerman och våra politiker vore lika kloka som Qasir Mahmood.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

De är misstänkta för mord i Halmstad

PolisenPolisen efterlyser. Vet du var dessa män befinner sig?

Sent på kvällen den 11 november dödades en 25-årig man i Halmstad. Två män är nu häktade i sin frånvaro på sannolika skäl misstänkta för mordet. Vet du var de finns kontakta polisen i Halland med tips på tfn 114 14.

– Det är viktigt att vi får in de här båda männen och kan gå vidare i utredningen, säger kriminalkommissarie Lars Hamrén vid grova brottsroteln i Halland.

-Pettersson tidigare HÄR och HÄR om hur Expressen hjälper till. Niklas Berisha och Philip Dacic använder även efternamnet Sahlin…

2013-11-21_1531