Vad sker?

Vad sker i landet Sverige?

Igår exploderade en sprängladdning på en parkerade bil i Växjö, en man sköts på öppen gata i Södertälje. I förrgår attackerades en partiledare och riksdagsman av ett galet fruntimmer och samma dag kunde vi läsa om hot och bomber mot kommunpolitiker i Västsverige.

Skottlossningar, mord, bombattentat och utöver allt detta läser vi om en hög arbetslöshet, segregation, korruption, en välfärd i kris och en ökad fattigdom. Det här är inte det Sverige jag växte upp i och definitivt inte det Sverige jag vill bo i.

När ni läser raderna ovanför ska ni kanske ta en annan sak i beaktning. Är inte nämnda faktorer samma faktorer som får folk att fly till Sverige från sina hemländer?

3 thoughts on “Vad sker?

  1. Som norrlänning har man ofta fått höra av Stureplanspolitikerna att vi är ett täranden folk i glesbygd. Detta trots malm, skog och vattenkraft som vi bidrar med till hela Sverige. Här kan ungdomarna inte gnälla om att de saknar ungdomsgårdar eller vettiga kommunikationer om de vill ut nån kväll.

    Vi behöver behålla pengarna och istället för tunnlar i storstan kanske få några potthål lagade i grusvägarna så bilarna håller för vi har varken tunnelbana eller spårvagnar här.

    Alltså, är det inte dags nu att vi får se att berikningen av Malmö p g a invandringen ger vinst så de kan betala tillbaka lite av pengarna de fått från övriga Sverige?

  2. Ägget och Myten håller på att flytta Mellanösterns kultur hit, de tycker det är trevligt med lite drag. Det värsta är att de kallar det en svensk kultur eftersom alla blir svenskar när de kommer hit men när de åker bort och ställer till en massa skit är de fortfarande svenskar…

KommenteraAvbryt svar