13 thoughts on “Hasse Aro – SD på söder är en provokation

  1. Som vanligt gäller det bara en viss politik utan hänsyn till yttrandefrihet eller politisk frihet. Mord och våldtäkt är okay om det görs av rätt personer. Bok signering är moraliskt förkastligt om det fria ordet tillåts göra det.
    Aro demokrati.

  2. ”I programmet silikon på TV3 för kanske ett år sedan, sade Hasse att han var 1/16 zigenare. Hans mormorsmormor eller liknande var zigenare.”

    ”Fick via en före detta kollega veta att mitt ursprung diskuteras på denna sida. Då jag anser att fakta förebygger rykten är det väl lika bra att jag själv berättar: Det sista inlägget är riktigt, båda mina föräldrar är från Finland.
    Jag är också 1/16 zigenare, då min farmors mormor var zigenerska.
    Namnet Aro (med ett ”A”) är för vår del ganska nytt. Det är en förkortning min farfar gjorde av vårt tidigare släktnamn Arajärvi.

    Arajärvi, som har anor från 1490, är också en gren av släkten Terva – en stor och grundligt genomforskad släkt i Finland. Vi har således inget att göra med de Aaro/Aro som finns i nordligaste Sverige.

    Mvh
    Hasse Aro

    PS
    En del finnar känner kanske igen namnet Matti Aro, skådespelare och teaterdirektör. Han var min farbror.”

    (http://aforum.genealogi.se/discus/messages/83331/20223.html?1036397355)

    Och jag som trodde att finnar var rediga typer.

  3. Leif GW hoppade inte av han fick gå för att han sa att invandrare ofta är mer kriminella. Hasse frågade varför det begås så mycket brott i förorter som har många invandrare och ville ha svaret att dem var utsatta för rasism. Men Leif sa sanningen och det passade inte.

  4. Inte konstigt att Leif GW Persson hoppade av Efterlyst
    Hasse Aro är en av dessa Do Gooders, som spelar
    Världsförbättrare genom att vilja pracka på vanliga
    människor mångkulturen, samtidigt som han själv
    värjer sig från dessa områden där flyktingar bor, och bor
    kvar i etniskt vita områden bland dom andra höjdarna.
    Sådana hycklare som han är bara värda en massa förakt!

  5. En dvärg, fysiskt och mentalt. Vad han säger är att vänsterpartiet skulle provocera sig till hatattacker om de signerade böcker på Lidingö.

  6. Hasse Aro är ett korrekt skämt numera. Efterlyst har nog tappat de flesta tittare men det vill de ju inte redovisa. Hade han inte varit kompis med Expo och Aschberg ha programmet varit nedlagt för ett flera år sen.

KommenteraAvbryt svar