Stor polisjakt efter skottlossning

TENSTA. Fyra män blev i går kväll skjutna i Tensta centrum. För en av de skjutna, en 23-årig man, betecknas tillståndet som kritiskt.

Enligt polisen flydde minst två personer från platsen på en moped och körde mot Spånga idrottsplats.  Under natten har patruller från flera polisdistrikt deltagit i jakten på gärningsmännen. Men ingen har ännu gripits tidigt på måndagsmorgonen.

– Ingen har gripits för händelsen, som rubriceras som mordförsök, säger Lars Byström, presstalesperson vid Stockholmspolisen, till TT vid 06-tiden.

Skjutningen ägde rum vid Plusgrillen, Tensta.

Ambulansen tordes inte köra ända fram, utan väntade på att polisen skulle säkra området, den invandrande stenkastarkulturen har fått som de vill.

– Pettersson inser att Myten tycker detta är bra, driftiga unga män som slåss för marknadsandelar…

Metro

 

 

7 thoughts on “Stor polisjakt efter skottlossning

  1. Ge dom kurser i skytte så dom kan sikta rätt, så man kan köra deras offer direkt till bårhuset utan att slösa dyra sjukvårdresurser på sånt här skit.

  2. Detta blir det nog slut på nu när FP kärringen skall skärpa vapenlagarna det märks att våra politiker lever på en annan planet. och hör Fredrik påstår att kriminaliteten minskar. Det är nog bara Jimmy som ser verkligheten !!!

  3. ”Ambulansen tordes inte köra ända fram” Jag utgår ifrån att de har instruktion att avvakta polis som är lämpligare utrustad att klara av ”busfröna”.

KommenteraAvbryt svar