9 thoughts on “De ”onda” får in en fullträff på de ”ändå ondare”

  1. Han fick nog rännskita, Tro ej han va så intresserad i de 72 oskulder i detta ögonblick snarare upptagen med att byta kalsonger

    • Kurt:
      Menar du den som filmade ? Eldledaren vid deras ”kanon”,tror jag inte fick ett ord mer ur sin mun..”Allah achba” kom troligen från någon av de nyfikna som rusade till ! 🙂

    • Pica pica:
      På svenska översatt tror jag det betyder…”Jag kommer”,vem/eller om det är till de 72 jungfruerna vet jag inte med bestämdhet !
      Kanske fel översatt,kan ju också vara ett rop,att de skall hålla sig beredda inför ankomsten…Stackars damer som dagligen möttes av denna fruktansvärda syn!

    • Jag har funderat på det också. Tolka mig inte fel nu, jag anser att islam är motsvarigheten till Egyptens gräshoppor – de ska utrotas! Men lyssna på en godtycklig video från USA där något hemskt sker. Ofta hörs i bakgrunden massa WT-tjejer som skriker ”OH, my God, Oh my God!!!!” Egentligen spelar det ingen roll vad man skriker, utan VEM som skriker – död åt islam.

      • Jo men det finns i framför allt Göteborgstrakten,de som säger ”Herredjävlar”,så det jämnar nog ut sig !
        Modeord kommer och går vissa stannar kvar…Kanske är det svårare för araberna,att finna nya uttryck eftersom ”Allah achba” börjar bli gammalmodigt !

      • Amerikanerna är även rädda att missbruka herrens namn
        Därför gapar imbecillerna ”oh my gosh” titt som tätt
        Mycket irriterande att lyssna på
        Dock inte i närheten av ”allahu akhbar”

  2. Tack för ett verklighetens reportage..Kunde dessa martyrer möjligen tillhöra den ”svenska brigaden” av frihetskämpar..Tyckte mig höra malmödialekt i slutet av videon ! Allah achba hördes i varje fall tydligt !
    😉

KommenteraAvbryt svar