Invandringen ökar


Sveriges befolkning ökade med 40 543 personer under det första halvåret och antalet invandrare ökade med 52 816 stycken.

De flesta som invandrade var svenska medborgare som återvände, men den största procentuella ökningen stod somalierna för. Antalet invandrade somalier ökade med 429% jämfört med samma period förra året.

Uppenbart talade Somalias utrikesminister Fowsiyo Yuusuf Aadan för döva öron när hon besökte Sverige i maj och vädjade till utflyttade somalier att återvända hem. Tyvärr Aadan, lär dina rop inte hörsammas och frågan om vilka som ska hjälpa till att bygga upp ditt land igen, verkar förbli obesvarad. Lilla Sverige lär även fortsättningsvis ta hand om dessa gigantiska familjer, deras krav och alla problem som följer när de ska integreras och anpassa sig efter ett västerländskt samhälle.

Källa: SCB

Skärmklipp

 


10 responses to “Invandringen ökar

 • Ulf Lind

  GE Östbanken och Vasaremsan TILLBAKA till oss Svear och Götar. STOPPA ockupationen av vårt land.

  Gilla

 • Ulf Lind

  Ja, vi är ett land under ockupation. Vi behöver befria oss, och få ett eget land. Varför ska de s k palestinerna ha ett eget land, och inte vi. Vi KRÄVER Svealand och Götaland befriat. Det är våra ursprungsområden. Vi KRÄVER dom till baka från mångkulturalisternas envälde. BEFRIA Sverige från svenskarna och ge våra områden tillbaka till oss inhemskt härstammande i denna östra remsa av landet Sverige.

  Gilla

 • JohanIII

  Ang. svensk (eller säkert snarare ”svensk”) återinvandring är de inte ”de flesta” (=50%+) men ”den enskilt största gruppen”.

  Gilla

 • Argus

  Att man har med ”invandrande svenskar” i statistiken är bara för att förleda. Man invandrar inte till eget land, man återvandrar. Dessutom pratar man om medborgarskap, inte ursprung, vilket innebär att raden Sverige även innehåller ”svenskar”.

  Tar man bort svenska medborgare kan man se att minst hälften av de invandrande är från MENA-länder, i antal fler än 18 000.

  Gilla

 • Crilla

  I bästa fall kan de lära sig att köra traktor?

  Gilla

 • ericr45

  ”Rätt använd” så kan ju denna statistik användas till att ”bevisa” att majoriteten av de invandrade är välutbildade…

  Gilla

 • ossie

  ”Integreras och anpassa sig till ett västerländskt samhälle” skämtar ni ?? De har inte en tanke på att anpassa sig till nåt annat än islam och sharia.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: