Var är demokratin?

Det finna många olika sorters demokrati och olika grupper tycker att ordet står för olika saker. Grundläggande är i demokrati är alla människors lika värde och rättigheter. Exempelvis likhet inför lagen och att varje röst i ett val är lika mycket värd. Mänskliga fri- och rättigheter, till exempel yttrandefrihet är också kännetecknande för en demokrati. Och att det råder fria val.

Ovanstående är hämtat från regeringens hemsida. Det är bara ett problem, regeringen ljuger, för att ha fria val måste man ha något alternativ att välja på men regeringen tillsammans med oppositionen har kidnappat asyl- och anhöriginvandring. Den går inte att välja bort och röstar vi på det alternativ som finns – Sverigedemokraterna – så är statsministern, alliansen och de röd-gröna överens om att de rösterna inte är värda något, SD ska blockeras från allt inflytande om det så gäller en cykelbana.

Meningen med demokrati måste väl vara att vi ska diskutera stora samhällförändringar i en valrörelse och sedan rösta på det alternativ vi tycker låter bäst, men när det gäller invandringen har vi inte fått chansen och verkar inte få det heller trots att det är den största förändringen av samhället i modern tid.

Våra politiker struntar i vad vi tycker, de struntar i demokrati, de struntar i det de själva säger ”att varje röst i ett val är lika mycket värd”

– Pettersson inser att invandringen av folk som inte delar våra värderingar kan inte väljas bort. Politikerna låter främmande människor invadera vårt land på sina egna villkor, de ställer dessutom krav på oss och vi får betala för ockupationen och det kallar de demokrati, vet inte politikerna att den som inte ser något alternativ kan bi farlig…

7 thoughts on “Var är demokratin?

  1. Ja, Avpixlat, har jag också funderat på. Det luktar skumt. Som om det är bestämt uppifrån. Då är det illa. Vem vet då, vad det blir nästa gång. Dessutom är det ju en så positiv, informativ och bra sajt, som verkligen behövs, i dagens vänsterpropagandistiska samhälle
    Ja, demokratin MÅSTE verkligen värnas.

  2. Hoppas verkligen att nersläckningen av Avpixlat har en teknisk förklaring, annars har nedmonteringen av demokratin börjat, vi får se men visst undrar man. Varför är det så tyst från massmedia, tycker annars att de skriker högt när något sker på de fria siterna !

KommenteraAvbryt svar