Tre år för våldtäkt

PITEÅ. Enorm svartsjuka och ett besinningslöst kontrollbehov, som snabbt spårade ur i våld och sexuella övergrepp. Mannen döms nu för våldtäkt och misshandel till tre års fängelse och tio års utvisning ur riket.

Mannen och kvinnan, som är från Piteå, träffades under en semesterresa år 2010. De inledde ett förhållande, gifte sig året därpå och flyttade ihop i december 2012.

Men förhållandet blev snabbt ohållbart då mannen var enormt svartsjuk och kontrollerande. Han krävde att kvinnan skulle vara ständigt uppkopplad och synlig via webbkamera då hon arbetade och blev fruktansvärt arg då hon förklarade att hon inte fick det.

När hon inte svarade i telefon tillräckligt snabbt, anklagade han henne för att vara otrogen, påstod att hon inte svarat för att hon haft sex just då och tog till våld då hon kom hem.

Enligt åklagaren ska våldet ha upprepats flera gånger och kvinnan ska även ha utsatts för flera kränkande, sexuella övergrepp att jämställas med våldtäkt.

Luleå tingsrätt finner att mannen gjort sig skyldig till misshandel och våldtäkt och dömer honom till tre års fängelse samt att betala 170 000 kronor i skadestånd till kvinnan. Han ska därefter utvisas ur riket och får inte återvända förrän tidigast i juli år 2023.

-Pettersson ser att Piteåtidningen skriver att mannen från Piteå ska utvisas på tio år, märkligt, utvisa piteåbor…

4 thoughts on “Tre år för våldtäkt

  1. Ytterligare ett bevis för att våra ”kulturer” är inkompatibla. Förmodligen smickrades hon av hans svartsjuka och tog den för kärlek. Dessa stackars kopior av män klarar inte av en fri stark kvinna med sina dåliga självförtroenden.
    Hur hade han tid att kolla henne hela tiden? Kanske arbetade han inte så hon försörjde honom också.

  2. Har man börja att utvisa Svenskar nu? Men varför sätta
    en tidsgräns på 10 år, tror man att han på något sätt blir
    en bättre människa på den tiden?

  3. Ja, utvisning från Piteå är det hårdaste straff en pitebo kan få. 🙂

    OnT: Det framgår inte om kvinnan var av utländsk härkomst eller ännu ett offer för dumsnäll propaganda. Antagligen det senare då hon tydligen har ett arbete där hon kan vara uppkopplad.

    Den stora risken är väl att mussen kommer att försöka ta sig tillbaka troligen långt före de tio åren, och lyckas, om vi inte byter ut våra ”företrädare”.

KommenteraAvbryt svar