Kristen flicka våldtogs i 15 dagar av muslimska män innan hon mördades

SYRIEN. En kristen flicka i Syrien våldtogs av 15 olika sunnimuslimska män innan hon dödades – enligt en utfärdad fatwa är det lagligt för sunniter som kämpar mot regeringssidan att våldta icke-sunnitiska kvinnor i Syrien.

Yasir al-Ajlawni, shejk och salafist från Jordanien men boende i Damaskus, har utfärdat en fatwa som gör det lagligt för motståndare till Bashar al-Assad att våldta icke-sunnitiska syriska kvinnor. Fatwan, som har fått stor spridning, gör även gällande att det inte är emot islam att våldta kristna kvinnor.

Befälhavaren för rebellgruppen i al-Qusayr tvingade Mariam att gifta sig med honom. Han våldtog henne och förkastade henne. Nästa dag blev hon tvingad att gifta sig med en annan muslim, som även han våldtog och förkastade henne. Detta pågick i 15 dagar med 15 olika muslimska män. Mariam blev psykiskt sjuk av upplevelserna och mördades, skriver Vatikanens nyhetsbyrå 

Det finns bevis på att många kristna i Syrien kidnappas, misshandlades och dödas av rebeller som strider mot den sittande al-Assadregeringen. Tiotusentals kristna har flytt landet efter systematiska förföljelser från rebellernas sida och många kyrkor är skadade eller förstörda.

Mer än varannan rebellkrigare i Syrien uppskattas vara utländska jihadister. Kriget i Syrien har pågått i över två år och enligt FN-uppskattningar krävt nästan 100 000 offer.

-Pettersson vill påpeka att de ”svenskar” som sprider islam i Syrien slåss på våldtäktsmännens sida…

8 thoughts on “Kristen flicka våldtogs i 15 dagar av muslimska män innan hon mördades

  1. ”Det ligger i religionen helt enkelt”.
    Ursäkta mig, men vad vet ni om islam förutom vad ni hör och läser från media/internet?
    ”En kristen skulle aldrig våldta” nej för präster som tar små pojkar är inte kristna män eller hur 😉 inte heller KKK. Det står inte i koranen eller i bibeln att våldta, men själva männen som gör det praktiserar inte från boken. Så innan ni pratar om en religion som ni ej vet om, läs inom det

  2. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Det är en komisk religion där kreti och pleti kan utfärda fatwor för att legitimera vad som helst…

  3. Ja, den bevisar vad den står för i sig, genom detta. Det ser man ju på alla vita journalister som blir våldtagna av mursianhängare på Tahir-torget i Kairo också. Detta har med islam och muslimer att göra. Inte hur mycket eller hur lite muslimer de är. En kristen skulle ALDRIG våldta. Inte ens en ”Livets Ordare” eller Jehovas vittne, även fast dom kanske är ytterligheter inom kristendomen. Men en s k ”moderat” muslim som hetsas eller finner möjlighet har inga gränser när det gäller sånt som att Våldta. Det ligger i religionen helt enkelt, som godtagbart. Så det är islam som måste bekämpas, inte bara islamismen.

KommenteraAvbryt svar