Tutankhamons hämnd

Tutankhamon var en pojke som blev farao som mycket ung och dog redan som tonåring långt före vår tidräknings början. Det finns många historier om honom och hans död men Petterssons teori är att allt skit som drabbar egyptierna och deras bröder är Tutankhamons hämnd, inte för att han inte fick vila i fred i sin gravkammare utan för att egyptierna övergett de gamla gudarna, släppt in de främmande araberna i Solens rike och börjat tro på en gud som heter Allah.

Enligt Tutankhamon och Pettersson kan det inte bli ordning i Egypten och arabvärlden förrän de gräver ned Allah i någon gammal gravkammare i öknen och glömmer honom för alltid.

Tutanchamun_Maske

10 thoughts on “Tutankhamons hämnd

  1. Har varit på plats på egyptiska museet i Kairo och sett grabbarna och tjejerna. Lite otäckt utanför på torget där flertal turister blev ihjälskjutna av galningar.

  2. Jasså, du är Tutankhsmontroende, Pettersson. 🙂

    Ja, det är hemskt vad muslimerna förstörde av denna gamla högtstående kultur. Och nu är de på väg att förstöra vår, med sin stinkande sörja.

  3. De har väl haft funderingar på att jämna pyramiderna med marken
    Det verkar vara deras modus operandi
    Buddhistiska grejer ryker oxo i rasande takt

    • aos:
      Du har rätt,såg ett program som handlade om Siam/Burma där islamister söker fördriva Buddismen…Nu går de rödklädda munkarna ut till försvar. I en stad eldade man upp en stor del av islamisternas hus.Dess invånare fick fly orten,och var nu sk-trädda.
      Kanske ett kommande scenarium även hos oss ?

    • Jag antar att buddisterna är de fredligaste religiösa som finns men även de har en gräns. Det är bara att fråga Rohingya muslimerna i Burma.

      • Argus:
        Det var intressant att höra en av munkarnas ledare.Denne förklarade att alla var välkomna i deras land,men att man skulle hålla sig borta från,att söka fördriva Buddismen och landets kultur.Han visade upp en Koran och lät förstå,att han väl kände till deras budskap,och försök att islamisera. hans land.Detta var helt oacceptabelt och kommer att mötas med våld..

KommenteraAvbryt svar