Polisen fick falsklarm – attackerades av gäng

GÖTEBORG. Polisen fick larm om en misshandel i Gårdsten och åkte dit. På platsen stod ett gäng ungdomar redo – och attackerade polisen med stenar.

– Vi fick in samtal om att en person skulle ha blivit misshandlad i Gårdsten centrum. Vi åkte dit med två patruller men hittade ingen målsägande. Däremot var det fyra unga killar som kastade sten mot poliserna, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman.

Händelsen inträffade vid halv tio-tiden på lördagskvällen. Ungdomarna lyckades varken träffa poliserna eller polisbilarna med stenarna som kastades.

– Ingen blev skadad. Efter att de kastat stenarna stack killarna snabbt ifrån platsen, och sen har vi inte sett röken av dem, säger Peter Adlersson.

Det skrevs en anmälan om försök till våld mot tjänsteman – och en anmälan om falsklarm. Ingen person har gripits efter helgens händelse i Gårdsten.

-Pettersson noterar att Expo inte skriver om detta hatbrott mot det svenska samhället…

GT 

3 thoughts on “Polisen fick falsklarm – attackerades av gäng

  1. De stackarna är bara diskriminerade och uteslutna från svensk arbetsmarknad. Klart att de blir uttråkade. Men nu finns det många jobb i gruvindustrin i Norr. Men som en intervjuad i Husby sa ”vi tar inte vilka jobb som helst”. ”Det måste vara något bra som passar min livsstil” Han förklarade inte mer vad det skulle vara.

  2. Uppfinningsrikedomen är stor bland dräggen när det
    gäller att hitta på djävulskap, om dom varit lika alerta
    när det gällt att skaffa sig ett jobb, eller starta företag
    och förvandlat sig till närande istället för tärande, så
    hade mycket varit vunnit!

  3. Expo har fullt upp med att leta twitter från okända SD-politiker i någon liten kommun eller så gräver de i 20 år gamla händelser där en SD-politiker kanske snattat en klubba på ICA eller i fyllan sagt något ”olämpligt”.
    De bryr sig inte ett skit om den rasism som frodas hos invandrare, vare sig den riktas mot andra invandrargrupper eller oss i majoritetssamhället.

KommenteraAvbryt svar