Vem har egentligen rätt ??

Såg just i DN att invandrarna enligt en OECD- rapport går med plus i de flesta länder i Europa: http://www.dn.se/ekonomi/invandrare-betalar-mer-till-samhallet-an-de-far-tillbaka/

Nu undrar bara “vän av ordning och hygien”, vem har rätt och vem har fel. Har Jan Ekberg och alla de andra räknat alldeles åt pipsvängen eller är det OECD som har fått en politisk beställning ??

En god gissning är väl att detta slås upp stort i kvällsnyheterna.

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

OECD-rapporten 

23 thoughts on “Vem har egentligen rätt ??

 1. frej von färsen ( som din hjärna verkar bestå av )

  Trevligt att nyttiga idioter som du visar ditt fula tryne,du förgyller verkligen tillvaron här på Petterssons

 2. Utmärkt. Det är alltså det svaret som ska ges när det ropas på mer pengar och kommunerna ljuger om dålig ekonomi.
  Det behövs inga mer resurser, invandrarna är ju självbärande. TOPPEN!
  De kanske kan sänka skatten i en del kommuner då, Alby skulle inte behöva säljas ut av Botkyrka kommun. Goda nyheter som jag genast ska förmedla.

 3. M.a.o. behöver inte integrationsminister Myten slänga ut fler miljarder på förorterna då de boende där tydligen är självbärande?
  Då kanske också invandrarna är villiga att betala vården för sina papperslösa landsmän?
  Sedan är givetvis studien ett politiskt beställningsjobb från EU som nu märker hur migrationen blir ett allt hetare samtalsämne inom unionen.

 4. För 11 år sedan så kostade massinvandringen 267 MILJARDER per år!
  Allt enligt en mycket väldokumenterad bok av nationalekonomen Lars Jansson.
  I dag finns inga säkra siffror att tillgå eftersom myndigheterna vill ha det så. Vi ska som vanligt inget få veta! Men, om kostnaden var 267 miljarder för 11 år sedan, så är den garanterat 400 miljarder i dag, förmodligen ännu högre! Därav myndigheternas ovilja att tillhandahålla aktuella och seriösa kostnadsuppgifter!
  Och detta är bara den ekonomiska siden av mångkulturen! Tillkommer gör allt lidande som rånoffer och våldtäktsoffer drabbas av, misshandel, mord och trakasserier! Skadorna av den påtvingade mångkulturen är ofantliga och oöverstigliga!
  MVH
  Janne

  • Enligt en kommentar i DI av en person som uppgav att han var företagsledare med erfarenhet i flera länder så betalar en svensk familj 280 000 kr/år mer i skatt och sociala avgifter än på andra ställen med motsvarade standrad. Om vi tror att hälften av det går till invandring och det går fyra personer på en familj hamnar vi på 350 miljarder. Dina siffror verkar därför stämma.

 5. Såg på nyheterna om behovet att renovera miljonprogrammets husbyggen i t ex Rinkeby och Tensta. Dessa hus är byggda senare än det hus jag bor i. Hur kan det komma sig att dessa hus förfaller så snabbt, invaderas av skadeinsekter m m? Nu vill de boende ha snabb renovering utan hyreshöjning och politikerna tycker att alla svenskar ska vara med och betala för denna.
  Samtidigt konstateras att det byggts för många treor och att man bör slå ihop lägenheter och göra dem större. För vilka behöver minst femmor och sexor?
  Senare diskuteras det låga byggandet och bristen på små bostäder för studenter och unga som vill flytta hemifrån.
  Vilka ska vi skattebetalare prioritera?

 6. Det är så skönt med människor som Frej von Fräääääääsen.
  För dem är det helt naturligt att det är de som äger sanningen. Alla andra är idioter. Eller hur Frej ??
  Har man en sådant inskränkt intellekt så ska man nog inte försöka att göra sig lustig över Petterssons och inläggen där, när man i själva verket befinner sig på en avsevärt lägre intellektuell nivå.

  Lusharpan

   • Slapptask är ett ofta förekommande ord från människor på den här bloggen. Vet inte om det är menat att såra? Det fungerar säkert på lågstadiet men för oss som gått vidare därifrån är det bara skrattretande 🙂

 7. Lusharpan:
  Denna undersökning är gammal skåpmat från 2007-2009,allt enl. Soldatmammans blogg…M.a.o ännu ett försök att föra allmänheten bak ljuset !! Du får numera ALDRIG tro vad PK-pressen publicerar !!
  Vi alla vet vad som hänt efter 2007….

 8. Vilket drama? Att dina rosa trosor blev missfärgade i tvätten ? Mitt allra sista svar till dig, må så gott !

  • Hahahahaha! Ja herre min je… du bevisar din låga nivå om och om igen. Jag behöver inte ens debattera med dig, jag står bara bredvid och låter dig sänka dig själv 🙂

   • Jaha du, och för det har du erhållit endast tummen ner.
    Ni mångkultur ivrare försöker gärna slå er för bröstet
    och lotsas som ni är väldigt intellektuella, men ändå så
    lyser “Salig Dumbom “igenom varje gång som ni uttalar er

 9. Du säger allt som egentligen behöver sägas, om man håller sig till sanningen på cirka tio rader, ett hjärtligt tack.

 10. Invandringen på plus?? Det allra värsta med makthavare
  är att dom inte skäms för att blåljuga folk rätt upp i ansiktet.
  Har man till exempel försökt att räkna ut vad vandalismen och
  bilbränderna i Husby och andra utsatta orter kostat.
  Nej invandringen till Sverige är ett gigantiskt minus tecken, sen
  kan blåljugarna påstå vad dom vill!

 11. Pga invandringen så går kommuner som tagit emot stora mängder invandrare, Södertälje, Malmö, Katrineholm … med stort överskott och har begärt att få bidra mer till statskassan.
  Berikade områden som Tensta/Hjulsta är attraktiva och svenskar står i kö för att slippa segregationen i etniska getton som Bromma/Innerstaden..

 12. Det är ju skillnad på Invandrare och invandrare. Är de från Västeuropeiska länder så är det ju ett stort + medan den sorten som vi importerar i parti o minut som ju är utomeuropeiska inavlade analfabeter muslimer finns ju bara ett stort minus. Bara kostnader och besvär att försörja dessa parasiter.

 13. Re: Även i Sverige bidrar invandrarna mer till stat och kommun än de får tillbaka. Enligt OECD blir det ett plus för samhället på någon tusenlapp per år.

  Även detta är inte mycket bevänt med…..1.3Miljoner och man genererar 1000/person……dvs 1.3Miljarder i totalt “vinst” MEN fler lediga lägenheter, fler jobb till ungdomar och andra osv osv…dvs en riktigt dålig affär……sedan undrar jag om myndighetsutövningen och andra kostnader verkligen räknats in…artikeln visar en glädjekalkyl men visar samtidigt att det inte är värt besväret…..1.3Miljarder är 0.036% av våra totala offentliga utgifter…….motsvarar ungefär en skorpa med ost och smör till varje pensionär varje dag…….

 14. Det stinker av politisk propaganda från en statligt finansierad organisation.

  I ett välfärdssamhälle är det bara höginkomsttagare som är lönsamma för samhället, dvs de som betalar mer i skatt än de får tillbaka i välfärd. Låginkomsttagare, de som betalar mindre i skatt än de får tillbaka i välfärd, är inte lönsamma för samhället. Arbetslösa är naturligtvis helt olönsamma för samhället. Invandrare till Sverige är låginkomsttagare och arbetslösa till största delen och helt olönsamma för samhället. Sverige har inte behövt någon arbetskraftsinvandring sedan 1973. Invandringen är en total förlustaffär för Sverige och svenska folket.

Kommentera