Sommarläger – Palestinian-style

Upp till 10 000 pojkar på en gång besöker sommarlägret på Gazaremsan. Ungdomar i åldrarna mellan sex och 16 år deltar i en rad olika övningar, inklusive en som simulerade tillfångatagandet av en israelisk soldat. På andra håll i krigszonen i staden Rafah, kryper små kämpar under i taggtråd, hoppar genom eld och duckar bakom sandsäckar i ökenterrängen.

Explosioner och brinnande däck hjälpte till att simulera realistiska stridsvillkor, eftersom pojkarna tränade att fly från fienden och skjuta på mål. Kulor avfyras över deras huvuden av deras maskerade handledare. Pojkarna får också öva på att marschera och stå i givakt och det skälls på dem för att ingjuta militär disciplin. Besökare till lägret, som kallas Generation of Faith, får AK47s som är större än några av de barn som håller dem.

Deltagarna bär svarta uniformer med lägrets slogan på arabiska, med en logotyp som visar två nävar, två pistoler och en karta över Gazaremsan. De ges lektioner i islamiska studier samt har ansträngande fysisk träning och man tror att lägrets syfte är att radikalisera nästa generation från en ung ålder.

-Pettersson inser att araberna knappast vill ha fred, de vill hellre ha ett nytt Hitlerjugend…

Daily Mail

4 thoughts on “Sommarläger – Palestinian-style

 1. Det fattas bara att dom hade haft ett par skolor
  och ett antal bilar att elda upp, så hade dom
  varit kvalificerade för en tillvaro i ett Svenskt
  förorts område.

 2. Den viktigaste övningen är väl språngmarschen från “fienden”,när denne upptäckt dessa fega stackare !! När det gäller “uniformen”är denna viktig när man de som martyrer står vid Allah`s dörr till paradiset..
  Tror att han måste selektera olika sekter “troende” åt, tillsammans går det loss på nytt där uppe !!

 3. Det är alltså likande aktiviteter våra bidragspengar går till? Sen kommer de hit som stackars ensamkommande som ska daltas med när de är fullt utbildade legosoldater i Allas armé. Ja, från den första droppen bröstmjölk impregneras de av hat.
  Jag ställer mig frågan hur föräldrar kan göra detta mot sina barn. De stjäl deras barn- och ungdom ifrån dem. Sorgligt. Hur ska de någonsin få fred med den inställningen?

Kommentera