Tre SAAB-chefer anhållna


Saabs förre vd Jan Åke Jonsson, den tidigare chefsjuristen Kristina Geers och bolagets dåvarande finanschef Karl G Lindström sitter anhållna. De är misstänkta för grovt försvårande av skattekontroll – ett brott som kan ge fyra års fängelse.

-Pettersson undrar om det är vanligt att Aftonbladet och övriga PK brukar hänga ut misstänkta skattefuskare eller om det har något med hårfärgen att göra…för övrigt tror inte Pettersson på att Jan-Åke Jonsson skulle ägna sig åt skattefiffel.

Jan-åke jonsson


2 responses to “Tre SAAB-chefer anhållna

  • mari

    Blonda tål att synas. Hur många celler finns bland mediavärldens folk. Tolka mej gärna som att jag efterfrågor ” i flock” Det blir ju normalare så. Jag kan vara snäll jag också men icke dumsnäll, det är passe´

    Gilla

  • Realisten

    Det är bara utländska brottslingar som pk-media skyddar, troligen därför att de inte vill erkänna att de har största skulden till den ”multikulturella” katastrofen.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: