Tre röster från Husby

Invandrarligisterna upprör hela Sverige, inte bara de drabbade poliserna och oskyldiga invånare i trakten.

Tre röster från Husby:

”Jag tänker inte gå ut med min dotter i dag, det är glassplitter överallt. Det får mig att fundera på om jag vill bo kvar. Jag känner mig inte trygg med de som bor här, och jag vill att min dotter ska ha en stabil uppväxt” – Camilla Lindberg

”Det här var droppen, jag tänker flytta ifrån Husby” – Jasmin Denchaouch

”Jag har aldrig sett nåt liknande i mitt liv. Inte ens i Irak där jag tidigare bodde” – Milad Said Slewa

Tre invånare i Husby som är skittrötta på de invandrade ligisterna. Under kvällen har vi fått höra och se hur media skyller upploppen på polisen, samhället och alla andra förutom ligisterna själva.

Sedan barnsben har jag fått lära mig att den enskilde individen bär ansvar för sina egna handlingar. Gäller inte det de nyanlända ligisterna månntro?

Man skyller upploppen på de traditionella bortförklaringarna och media hakar på och snart lär väl regeringen ta några tiotals miljoner från andra områden och satsa dem i förorterna. Samtidigt har vi en glesbygd som blöder och förlorar allt som får ungdomen att vilja bo kvar. Vad tror förortsligisterna att ungdomarna på landsbygden har för möjligheter till arbeten, egna bostäder och en fritid full av nöjen och verksamheter?

Bedriver man en politik som regeringen gör så står vi där med facit i hand.

Källa: SVT

 

3 thoughts on “Tre röster från Husby

  1. Men nu hukar väl skalle Per, nu höjer han inte rösten
    som när det gällde fotbollsvåldet, trots att det är hans
    Draksådd, som nu börjar att sticka upp ur myllan!
    Om man tror att det går att integrera idioter, så visar
    det bara att man är idiot själv!

  2. En Svensk i Husby ? Måste vara nåt socialfall som inte har kunnat ta sig därifrån, tragiskt att svenskar ska behöva bo i denna skit. Riksdagen borde utlokaliseras till Husbuy så de får se lite av verkligheten..

KommenteraAvbryt svar