Media i USA tiger med sanningen om det är fel sanning, precis som här.

Enligt valregistreringsregistret, är Ariel Castro, kidnapparen i Cleveland en registrerad Democrat. Han var också den påstådda ledaren bland de tre Castro bröderna, som arresterades den här veckan och ägaren av huset på 2207 Seymour Ave., där de tre kidnappade kvinnorna hållits i fångenskap i över ett decennium. (American Thinker)

Varför är detta viktigt?
När ett brott eller en skandal får nationell uppmärksamhet, är mönstret i media att antingen identifiera gärningsmannen som en Republican eller håll tyst – och om de inte antyder någonting kan vi vara säkra på att den skyldige är en Democrat.

När identitet eller partitillhörighet är okänd, är mönstret att man spekulerar offentligt om möjligheten att den kriminelle är en konservativ, kristen, vit, Republican och en Tea Party medlem – och aldrig att han kunde vara en latinamerikansk Democrat som spelar bas i ett meringue-band.
I dagens läge är identiteten hos en gärningsman alltid en politisk fråga, särskilt när ett brott begås av män mot kvinnor.

Läs mer på Every Kinda People

2 thoughts on “Media i USA tiger med sanningen om det är fel sanning, precis som här.

  1. Har sett näranog likalydande förklaringar från såväl Göteborgs-Posten som SN . är gärningsmannen utlänning är etniciteten irrelevant!
    Är han däremot svensk blir det hatbrott och är i högsta grad relevant.
    Det tycks vara värre att kalla en neger för neger än att denne våldtar en svensk tjej ”bara för att hon är en svennehora”.
    Hur kan folk rösta dem som stiftar sådana lagar ?

  2. OT- har börjat länka artiklar från AB och annan fulmedia o lägger sen upp sanningen från bla Petterson, AP, FT, Realisten och Exponerat direkt under på min Facebook sida. Vill ju inte ge klick till fulmedia men för o få ut budskapet finns inga gränser. Stå på er alla. Ju mer info vi får ut, dessto bättre är de. MVH MR J.

Kommentera