Inga kristna kors vill EU se på våra flaggor.

I grekisk media har det under de senaste månaderna förekommit uppgifter om att EU diskuterat möjligheten att avskaffa korset från sex av 27 medlemsländer. Detta skulle därför gälla länderna Sverige, Finland, Danmark, Storbritannien, Malta och Grekland.

Anledningen till att EU vill ta bort kors från flaggor är att man relaterar det till den kristna tron.

Inga Muslimska religiösa symboler ska få finnas på de Islamska flaggorna tycker jag. För det bestämmer vi över, men inga äckliga orakade muslimer har med våra flaggor att göra, och inte EU: s fåntrattar heller. Istället ska de betala tillbaka 90 % av den lön de har haft helt skattefritt, och alla skattefria fördelar och onödiga hemresor, ska i fortsättningen EU – representanterna betala ur egen ficka.

7 thoughts on “Inga kristna kors vill EU se på våra flaggor.

  1. Nån gång kommer EU att gå för långt och erhålla ett kraftigt bakslag. Dessutom kastar detta nytt bränsle på Eurabiateorin

  2. Är detta också ett absurt skämt. Är dom inte helt riktiga i Bryssel. Så kan man ju bara inte göra. Det är rent totalt vansinne om de ens tänker försöka. Då är måttet rågat. Då blir det revolt . Har EU blivit totalt islamifierat, eller vad är det frågan om. Grrr…

  3. Vad har det blivit av EU? Att för de pengarna lägga ned tid på att räkna på bananers böjningsgrad eller att avskaffa medlemsländernas flaggor. Skulle vilja höra vad Nigel Farage tycker om att de vill förbjuda Union Jack.

Kommentera