Sverige klarar inte den stora invandringen

“Svenska politiker har tappat kontrollen över invandringen. Kostnaderna skenar, bostadssituationen är desperat, arbetslösheten växer och segregationen är närmast dramatisk.”

Detta skriver Karl-Olov Arntsberg, professor i etnologi och Gunnar Sandelin, socionom och f.d. journalist, i en debattartikel på Newsmill, där man bl.a. lutar sig mot intervjun med nationalekonomen Assar Lindbeck i Dagens Eko.

De bägge tar också upp kostnaden som redan 2006 redovisades i en rapport av regeringens utredare Jan Ekberg, vilken lyfte fram siffror på mellan 43 och 58 miljarder. Andra forskare har redovisat siffror i tresiffriga miljardbelopp.

Fakta i artikeln talar sitt tydliga språk, likväl som de fakta som redovisas för oss vanliga medborgare när vi dagligen hör, läser och ser hur vår välfärd raseras mitt framför våra ögon. Arntsberg och Sandelin är inga unga, arga och outbildade män från landsbygden, lika lite som Jan Ekberg, ekonomidocenten Jan Tullberg och Assar Lindbeck är det. Trots detta lär varenda pk-journalist kalla artikeln för främlingsfientlig och de fakta som redovisas för nonsens.

Under tiden fortsätter regeringen att försvara sin politik med floskler och nya miljarder, samtidigt som problemen växer. Vänstern fortsätter å sin sida att kräva skattehöjningar för att klara detta, nu med stöd av ledande socialdemokrater.

Källa: Newsmill

5 thoughts on “Sverige klarar inte den stora invandringen

 1. Härifrån Rosenbad ser vi inga problem med invandringen trots flera utredningar. Inte heller våra handgångna på Södermalm rapporterar några problem. Så vi avfärdar detta som ren och skär lögn och som ett tecken på oppositionens desperation.

  MVH

  32:an

  (OBS! Ironi)

 2. Helt klart kan vi acceptera den nivå vi har nu eller tom ännu mer……men det jag inte kan acceptera är att vi inte får veta hur det ligger till…….och tyvärr/lyckligtvis, beroende på preferens, kommer de flesta i landet att rygga för denna massiva investering/kostnad/förändring dvs i en demokratisk folkomröstning kommer resultatet att bli att vi radikalt måste minska all icke flykting relaterad invandring…..

   • Näe jag är inte tappad tvärtom!
    Hur står det till själv……och var står du?

    Skall vi få ta del av fakta och ta ställning eller tycker du att det finns en väg framåt oavsett kostnad??

    Och Einstein om jag var tappat så tidigt som du säger hade jag inte skrivit detta inlägg….

    Är du drabbad?

Kommentera