Känd bloggerska polisanmäler kommunist

22-åriga Isabella Löwengrip polisanmäler nu Isak Lund för de hot han utfärdade i ett twitterinlägg.

Aftonbladet tar upp detta men undanhåller identiteten hos den nu polisanmälde Isak Lund. Det gör inte Isabella ”Blondinbella” Löwengrip som på sin blogg uppmanar de som ”gillade” Lunds Facebook-inlägg att mejla henne och förklara vad som de gillar i hans hat och hotfulla inlägg. Blondinbella var också ett av offren för socialdemokraten Marcus Arnessons hundratals hatmejl till både kända och okända personer.

Isak Lunds twitterkonto verkar ha upphört, men det finns lite twitter om honom. Socialdemokraten Marcus Arnesson har Pettersson skrivit om, så varsågoda. Läs och glöm inte.

Minns ni att Jan Guillou, Åsa Linderborg, de stora tidningsdrakarna, TV 4 och SVT försökte påskinna att de flesta näthatare var Sverigedemokrater? Det är lite tystare idag. Synd, för debatten om näthat får aldrig dö ut och kanske vi kan hoppas på en mer nyanserad bild av detta olustiga när det som vi redan visste, uppenbarar sig så tydligt. Eller som Paulina Neuding skrev på SvD. De värsta hatet kommer från vänster.

2 thoughts on “Känd bloggerska polisanmäler kommunist

KommenteraAvbryt svar