Död palestinier orsakar upplopp på Västbanken

I dag hungerstrejkar omkring 3 000 palestinska fångar i israeliska fängelser i protest mot att en palestinsk fånge dött. Dessutom har våldsamma protester brutit ut på Västbanken.

Enligt israeliska uppgifter dog den 30-årige fången av hjärtstillestånd. Palestinska företrädare kräver att dödsfallet ska utreds.

-Pettersson lyssnar på Ekot och SVT Rapport men hör inget om varför araben satt där han satt. Visserligen ska ingen behöva dö i fängelse men sympatierna skiljer sig en hel del åt om det är en oskyldig eller en mördare men den vissheten vill inte media ge oss…

Nåväl, den 30-årige Arafat Jaradat, från Hebron, far till två små barn arresterades i måndags för sin inblandning i stenkastning där en israelisk soldat skadades. Man ska inte behöva dö för stenkastningen men en 30-årig småbarnsfar var säkert medveten om risken med att kasta sten på israelska soldater och borde ha stannat hemma hos sin fru och barn.

10 thoughts on “Död palestinier orsakar upplopp på Västbanken

  1. Blev full i skratt åt Afa-mupparna som gjorde bort sig så kapitalt. Trodde de att de skulle få bli hedersmedborgare och få medalj av Rosengårdsinnevånarna? Samma nit kommer 7-klövern att åka på!

  2. Visst kan det nog hända att även Asiater begår brott,
    men när det handlar om riktigt låga brott, så ligger nog
    folk från mellanöstern närmre. För vilka andra folkslag
    kan få för sig att skända liken som dom nyss bragt om
    livet, genom till exempelvis rada upp avhuggna huvud,
    släpa ett lik i band efter en motorcykel osv.osv.
    Till sådant fordras det tvättäkta barbarer, utan någon
    anständighet i kroppen!

  3. Detta öde kanske trashankarna i afa ska begrunda innan de börjar kasta sten, flaskor, knallskott och slangbomber på allt och alla:
    http://www.expressen.se/kvp/svensken-som-deltog-i-upploppet-har-haktats/

    Här i Svenska fängelser ska de inte vänta sig sympatiåtgärder, eftersom minst 80% av de intagna är grovt kriminella blattar, som även de föraktar afa:
    http://www.youtube.com/watch?v=lHWt9VlfdXU

    Stenkastande extremister är losers, var de än visar sig.

KommenteraAvbryt svar