7 thoughts on “Norsk debatt om islam

  1. Även läs och häpna, DN har reportage i ämnet, det var 2006 har det sedan dess ändrats till det bättre ? Nej det är värre än någonsin. Nu vill jag bara svära, säga alla ”fula” ord som jag vet, vårt etablissemang är utanför allt förnuft. Fy f*n för den ideologin, politiken och religionen som kallar sig islam.

      • Instämmer MEN läste du om den där Becherova han har ingen aaaaning om vem eller vilka som hotar honom i sin moské.Tänka tänka tänka kan det vara andra muslimer som inte gillar hans islaminriktning????? 😉
        Minns när den brann,”hans” moské och han uttalade sig om att en muslim inte bränner moskéer…dagen efter eller nåt så PANG sprängdes Pakistans största moské av muslimer 🙂
        Skadeglädje den enda sanna glädjen……

      • Jaja,den där jävla brakskiten vet vi ju hur han beter sig. Men att den kolorerade slaskpressen överhuvudtaget nämner att det är unga män från mellanöstern som är de som står bakom de flesta hatbrotten är ju verkligen överraskande.

      • Jo det tar sig som pyromanen sa. Man häpnar vid varje fåtal tillfälle, undrar varför dom börjat att skriva ut det??Är media rädda för att stå med rumpan bar när vi flesta redan vet hur det är utan att dom förmedlat det till oss?

KommenteraAvbryt svar