Iran skyller USA och Israel för Syriens blodspillan *Uppdaterad

Enduring Freedom

Kampen har fortsatt i Syrien trots att det höjts röster för en vapenvila under helgen Eid ul-Adha . Minst 60 människor dödades i kampen under torsdagen, rapporterar rebelledare.

Irans ledare Ayatolla Ali Khamenei skyllde USA och Israel för det pågående våldet. Khamenei anklagade USA och Israel för anstiftan till våld mellan religiösa grupper i Syrien i syfte att försvaga den islamistiska världen.

Västvärldens regeringar ”fortsätter att hälla bränsle på elden,” la Khamenei till.

Den västerländska världen vill ha konflikt i Syrien för att avleda uppmärksamheten från sina interna problem, anklagade han. Khamenei upprepade Irans stöd för Syrien

Israelisk-arabiska MKs uttryckte liknande åsikter under torsdagen. MKs tillsammans med Baladpartiet höll en presskonferens där de hävdade att våldet i Syrien är en del av en konspiration mot Assad, och skyllde USA för blodsutgjutelsen i landet.

Arutz Sheva

Det är med andra ord som vanligt när muslimerna är igång och krigar, eller med andra kriminella sysselsättningar. Alltid, alltid är det någon annans fel, mestadels USA och Israel. Men ibland får även UK och resten av Västvärlden med av sleven, säger Olli.

Aldrig, aldrig någonsin kan det vara de fredsälskande muslimerna som ställer till det för sig själva. Världens största hycklare är muslimerna utan jämförelse. Hur skulle det vara om man tittade på vilka som finansierar krigen,Saudiarabien och lilla Qatar står för det allra mesta här, de övriga Gulfstaterna inklusive Kuwait och Libyen för det  som blir kvar.

Libyen i form av Khaddafis vapenarsenal och al-qaidas legoknektar, vilka också kommer från sunnimuslimerna i Irak, Jordanien, Palestina och Egypten. Samt från hela Världens legoknektar anslutna till al-qaida. Visserligen har vår idiot till statsminister 32:an Reinfeldt lyckas skrapa ihop ett par hundra miljoner kronor på kistbotten av Sveriges skattkista, och kräket Obama gjort något liknande från USA: s gigantiska budgetunderskott, där han åter har planterat några värdelösa skuldsedlar med sin underskrift på, i den tomma skattkistans botten, vars enda värde är att någon kan använda dem för att torka sig där bak med vid behov.

Men så länge muslimerna inte ens orkar ta ansvar för sina egenskapade problem, så borde de ställas under FN: s överinseende, mandat eller liknande. Det anser jag, så sant jag heter Olli Rein.

Kabaa i Mekka

Uppdaterat 2012-10-29 kl. 11:15  även bilden i inläggets topp är ny.

Har Västmakterna redan folk inne i Syrien

Svaret är ja om de små grupper som sysslar med rekognosceringar, och är där för att hjälpa flyktingar att framförallt ta sig till Jordanien i syd och Turkiet i norr, räknas.

4 thoughts on “Iran skyller USA och Israel för Syriens blodspillan *Uppdaterad

  1. Västvärlden har sedan länge specialstyrkor i Syrien.

    Från ett läckt mail som wikileaks kommit över:

    After a couple hours of talking, they said without saying that SOF teams (presumably from US, UK, France, Jordan, Turkey) are already on the ground focused on recce missions and training opposition forces. One Air Force intel guy (US) said very carefully that there isn’t much of a Free Syrian Army to train right now anyway, but all the operations being done now are being done out of ’prudence.’ The way it was put to me was, ’look at this way – the level of information known on Syrian OrBat this month is the best it’s been since 2001.’ They have been told to prepare contingencies and be ready to act within 2-3 months, but they still stress that this is all being done as contingency planning, not as a move toward escalation.

    • Att det har funnits mindre truppenheter för att rädda folk och hjälpa flyktingar, har man ju till och med hört och läst om i de vanliga medierna, och det är ju detta som beskrivs i brevet, vilket är till mycket stor del censurerat åtminstone på Internet. För att kunna åstadkomma något måste man ju ha stora enheter inne. Dessutom var det visst daterat till i mars 2012, om jag minns rätt nu, orkar inte titta efter en gång till ikväll, men det står ju i länken ser jag nu.

      http://defensetech.org/2012/03/06/are-western-sof-already-inside-syria/

KommenteraAvbryt svar