Nyköpings imam Ali Mustafa

För en tid sedan skrev vi om Nyköpings imam Ali Mustafa och att hans fru begärt skilsmässa. Imamens fru Inaam Arabi, bloggade om detta i vår lokaltidning Södermanlands Nyheter men tidningen valde av okända skäl att plocka bort och censurera Inaam Arabi. Petterssons har dock orginalinlägget HÄR.    

Gudsmannen Ali Mustafa har även sagt att det är värre att vara ateist än att döda en människa. Läs HÄR.

Nåväl, nu har Pettersson fått lite mer på fötterna om vad skilsmässan mellan imamen och hans hustru berodde på. Den fromme imamen har helt enkelt tagit strypgrepp, hotat och spöat sin fru en gång för mycket så hon ledsnade. Polisanmälan finns. Inaam Arabi fick tillsammans med barnen bo i skyddat boende flera veckor efter denna händelse.

– Pettersson undrar varför vår lokaltidningen, som naturligtvis vet om detta inte skriver om det.

Varför skyddar Södermanlands Nyheter en man som slår sin fru och sprider extrema åsikter?

 

14 thoughts on “Nyköpings imam Ali Mustafa

  1. En försäljare ringde mig förra veckan och försökte få oss tillbaks som prenumeranter, med hänvisningen att tidningen blivit bättre.
    Jo jo, kyss mig där solen sällan kommer åt. Vore SN en värdig tidning skulle de givetvis tagit upp detta på samma sätt som de skulle gjort om maken hade varit Sverigedemokrat.

  2. Alla borde skicka mail eller ringa till Kommunen och fråga varför våra skattepengar går som bidrag till en förening med en exremist OCH kvinnomisshandlare som ledare (präst), Om alla drar sitt strå till stacken kan vi se till så att inga fler kvinnor utsätts för såna extremister!

    • Därmed kränker man den kristna läran – ja, så länge vi bor i ett kristet land, om än sekulariserat – så är det i strid med kristen lära. Enligt bibeln så säger Paulus att han vill inte lägga på oss ytterligare påbud; ”dock skall ni avhålla er från avgudaoffers kött, blod och otukt”. I den bemärkelsen blir halalkött avgudaoffers kött, då det slaktas under rituell bön i avgudens namn : Muhammed. Därmed bör DO kopplas in. I ett kristet land är halal ytterst diskriminerande för kristendomen.

    • Skrev till Robert Jonsson och gissa vad som hände: 99:an svarade:
      ”Vi namnger normalt inte präster, eller andra personer med ytterst begränsade offentliga uppdrag, om de begår brott. Vi tillåter heller inte förtal i blogginlägg – det tillåter inte våra etiska regler (som du hittar i anslutning till blogginläggen)”
      Man gär allt för att skydda den nya adeln: islamisterna!
      Må tidiningsdöden komma snabbt.

    • Fanstyget är polisanmäld men risken är stor att det hamnar i högen med avskrivna mål. Polisen vill väl inte framstå som rasister och få Allahs vrede över sig…

      • Det var knivigt värre för hur poliserna än gör i detta fallet så kan dom ju bli just rasister för båda makarna är väl utlänningar?

  3. Pettersson detta är nya islamistiska Sverige.Vad våra svenska kvinnor kämpat sig till, förintas nu av 7-klöverns nickedockor..
    De nya herreraserna från Arabländerna,skall ha alla de friheter man tagit med från hemlandet !!

  4. Den som skyddar en gärningsman ställer sig på samma sida som gärningsmannen mot offret. Jag har känt Inaam sen hon var barn och det är förvånande att hon väljer att stanna kvar som bloggare för denna skittidning som refuserade hennes blogginlägg och därmed tog parti för hustrumisshandlaren. Skandal SN!

KommenteraAvbryt svar