Fackens behandling av aktiva Sverigedemokrater

Det är numera bekant att olika fackförbund utesluter aktiva Sverigedemokrater från sin verksamhet. HTF, Vårdförbundet, SKTF, Metall och SSR har gjort det, men mest kända har Transport blivit.

Detta brev mötte en fackligt aktiv Sverigedemokrat.

Nu frågar sig många om våldsbejakande anti-demokrater från extremvänstern, islamister, kvinnoförtryckande muslimer och ”vanliga” kriminella som livnär sig på att göra andra människor illa, kan vara aktiva i de fackliga förbunden? Jag vägrar tro att facken delar deras värderingar, men det kanske är något du kan fråga dina närmaste förtroendevalda om.

Bilden ovan är publicerad med tillåtelse av Thoralf Alfsson och finns att skåda i denna bloggartikel från igår.

Maria Cimini som Thoralfs artikel bygger på, är en av de Sverigedemokrater som uteslutits för att de är just Sverigedemokrater. Mer om detta fall finns att läsa på Transports hemsida, där Martin Viredius vidhåller att alla Sverigedemokrater är rasister och främlingsfientliga. I detta fall kan man säga att Transport själva är rasister eftersom Cimini har utländsk bakgrund. Värt att ta i beaktning.

Det finns också chans för alla att ge Maria Cimini sitt stöd genom att sätta in ett litet bidrag på ett konto som finns tillgängligt i Thoralf Alfssons artikel. Självklart ska också Transports beslut vidareförmedlas till vänner, bekanta och alla som fortfarande är fackligt anslutna. Delar du inte fackförbundens socialistiska värderingar kanske det är du som ryker nästa gång.

Se inslaget med uteslutna Sverigedemokrater i tv:s Agenda.

6 thoughts on “Fackens behandling av aktiva Sverigedemokrater

 1. ”Egentligen är 90 procent av svenskarna socialdemokrater” Det är bara synd att Socialdemokraterna inte är det. Socialdemokraterna till och med Erlander hade samma inställning till Sverige, svenskar och invandrare som folket hade och fortfarande har. Utförslöpan började med Palme och den enda som någorlunda hållit emot är Carlsson (luciabeslutet).

  Sverigedemokraterna är idag det enda partiet i riksdagen som går i takt med folket i utlänningsfrågan http://www.dn.se/debatt/fyra-av-tio-hyser-misstro-mot-experter-pa-invandring, det tråkiga är att det inte [ännu] är en stor fråga för svensken i gemen. Medan ”intelligentian” spekulerar (läs Torsells [återigen] alldeles utmärkta artikel på Avpixlat http://avpixlat.info/2012/10/21/migration-over-en-landsgrans-contra-via-en-livmoder/) och far iväg käpprätt åt … och drar partierna med sig står Svensson kvar och undrar vad i h-vete de snackar om. Det är bara att titta på inslaget som Thoralf Alfsson länkar till så blir man illamående, speciellt den legitimerade kulturmarxisten (syndikalisten) Bohlin är som en zeppelinare som slitit sig för länge sedan och varit utan markkontakt sedan dess.

 2. Gå ur fackförbunden, säg upp prenumerationerna på
  alla satans PK blaskor, ni har ingen som helst nytta
  av någon av dessa diktatur förespråkare, dessutom
  tjänar ni pengar på att inte strö dem på dessa onyttiga
  idioter
  En uppsagd prenumeration är ett par tusen över i
  i plånboken per år, fackavgiften troligen lika mycket.
  Om många fler gjorde detta skulle dessa stasiagenter snart
  fått börja att se sig om efter andra jobb!

  • Nejmen vaffan!!!??? Får nog skaffa en större smartphone, lyckades än en gång klicka på fel – tummen ner- när jag skulle klicka tummen upp på Tonys inlägg. Ber om ursäkt, tummen upp förstås! 😀

 3. Det här måste prövas rättsligt nu. Det är ju både ett brott mot rätten att organisera sig fackligt, och åsiktsfriheten. Här är det nu dags att sätta ner foten. Det här borde vara något som SD: s riksdagsgrupp tar till domstol.

Kommentera