16 thoughts on “Gissa vad detta är!

 1. Det är den muslimska motsvarigheten till Moses som misslyckats att dela Röda havet naturligtvis. Om misslyckandet beror på att Allah inte existerar eller ogillar klädseln framgår inte av texten.

  • Jag håller med dig Argus, texten är minimal, men Petterssons håller på med att ta fram bra inlägg för den växande skaran av analfabeter. Vi vill ju som alla andra vara med att dela på den växande kakan av invandrare, och då är analfabeterna en särskilt utsatt grupp, där vi får mycket bättre betalt av myndigheterna. Petterssons tillhör ju den krympande delen av pressen som inte får del av det ca 600 miljoner kronor stora presstödet, så vi får ju lov att tänka lite mer kreativt än vad de stora drakarna numera behöver göra.
   Du som verkar ha mycket att säga, skulle du kanske vilja göra ett eget inlägg på bloggen. Om du vill så kolla i ”Om bloggen”, så finns det en mejladress som sköts av Pettersson själv. Vem du vill ska lägga ut ditt inlägg kan du ange. Om inte så tar då Pettersson hand om ditt inlägg och lägger ut det om det är publiceringsbart, vilket det mesta här är.

 2. En svensk familj med barn semestrade på flott hotell i Egypten. Där fanns också arabisk överklass. Herrarna låg i badbyxor i solstolar och kvinnorna var klädda som på bilden. Naturligtvis blev kvinnorna också varma så de släpade sig med tältet ned i barnbassängen med jämna mellanrum. Tyvärr tyckte inte den svenska barnfamiljen att det var så hygieniskt att låta barnen gå till den bassängen.

  • Pica pica:
   Norr om min stad finns en skön strand,(därtill) inte som många andra på västkusten överbefolkad.Här kan du uppleva denna exotiska badmodell,på nära håll i ”vårt” kära fosterland.
   Själv har jag bedårats av denna scen ett otal gånger(oönskat),medan jag suttit på en bänk och njutit en god glass !! Mellan doppen har dessa nomader sin eldhärd,där man grillar sin middag,vilket kanske är orsaken till att stranden inte är speciellt välbesökt av de infödda.

 3. Vid första anblick ett sjölejon, men kan också vara en
  arabisk badnymf i medeltids enlig baddräkt, alltså
  motsvarigheten till bikini!

 4. En höggravid arabiskt slavinna under sitt tält,..Just ifärd med att söka skydd i havet,från några av de tusentals islamistiska avelstjurarna i Långtbortistan !!
  P.s
  Oooom jag med mitt svar skulle vinna 1:a pris,önskar jag inget presentkort till en resa i något Arabland
  D.s

Kommentera