Svar på Mytens försvar


Ni minns väl att integrationsminister Myten i ett desperat försök att försvara sin och regeringens invandringspolitik, lade fram 11 punkter som skulle lugna det svenska folket och inte minst dess skattebetalare.

Nå, hur tycker ni han lyckades? Minns ni vilka de 13 punkterna var?

 1. ”Det pågår en massinvandring, om några årtionden kommer svenskar att vara i minoritet i sitt eget land”. Vi har läst hur undersökningar gjorts i bl.a. Norge där siffrorna är entydiga. Det lär inte dröja många decennier innan norrmännen är i minoritet och i Oslo lär det gå ännu snabbare. Tror någon att Sverige som bedriver Europas mest extrema invandringspolitik utgör ett undantag? Ingen politiker eller journalist tänker lägga fram fakta i fallet, utan man får förlita sig på sociala medier som exempelvis Affe som visar att vi svenskar kan vara i minoritet redan 2050, länk.
 2. ”De flesta så kallade flyktingar saknar flyktingskäl”. Cirka 95% av alla asylsökande saknar id-handlingar när de kliver över tröskeln på Migrationsverket. Därmed vet egentligen ingen vilka de är och om deras asylskäl bygger på fakta eller lögn. Majoriteten av asylsökande från t.ex. Östeuropa (läs romer) saknar asylskäl. Det är inte länge sedan vi också kunde läsa hur tusentals djiboutier lurats sig in i Sverige genom att kalla sig somalier, länk.
 3. ”Sverige är på väg att bli ett muslimskt land”. Det är ingen tvekan om att Islams närvaro i Sverige gör sig allt mer påmind. Lika säkert är att vi i Sverige allt oftare anpassar vår vardag efter muslimers krav. Vi kan se det i skolor, på arbetsplatser och ute i vardagen. Redan 2006 kunde vi läsa hur muslimska grupper kräver en särlagstiftning i Sverige och inte har de kraven tystnat eller mildrats, länk.
 4. ”Barnen får inte sjunga nationalsången och skolavslutningar får inte hållas i kyrkan”. Det finns mycket riktigt inga lagar som förbjuder detta, men allt fler skolor avskaffar sina traditionella skolavslutningar för att anpassa sig efter den muslimska kulturen. Vi har exempelvis aldrig tidigare hört hur skolor bryter traditioner till förmån för andra kulturer, inte förrän muslimerna anlände i större skaror, länk.
 5. ”Skolorna får inte längre servera fläskkött”. Finns inget som säger att skolorna inte får, men allt fler väljer att inte göra det och varför förstår ni, länk.
 6. ”Judarna kontrollerar medier och politik i Sverige, USA och flera andra länder”. Detta är bara något medierna själva vet, men att svenska journalister och politiker i mångt och mycket styrs av någon/några borde stå allt tydligare, länk.
 7. ”Sverige anpassar sig till kvinnofientliga traditioner”. Detta är en fråga den svenska feminismen borde ta tag i, men från det hållet är det tyst. Att fler simhallar inför kvinnosim, att fler gym inför kvinnokvällar, att unga flickor inte får deltaga i simlektioner, gymnastiklektioner och sexualundervisning, att moskéer separerar männen från kvinnorna, hedersvåld, att kvinnor från vissa kulturer inte tillåts deltaga i det offentliga är alla bevis för hur Sverige viker ner sig i jämlikhetsfrågor, länk.
 8. ”Invandringen har lett till en våg av kriminalitet”. Detta är ingen myt och svaret på detta tror jag vilken polismyndighet som helst kan intyga, länk.
 9. ”Invandringen kostar Sverige tiotals miljarder kronor varje år”. Bara Migrationsverkets asylboende på Glava kostar svenska skattebetalare 139 miljoner per år och då får ni en liten aning om vad helheten kostar. Att regeringen så konsekvent vägrar redovisa kostnaden är ett tydligt bevis för att den är gigantisk, men det finns andra som berättar en trolig sanning, länk.
 10. ”Invandringen leder till lönedumpning”. Visst gör det den det. Allt fler företag anlitar lågavlönad arbetskraft från främst Östeuropa, svartjobb för illegala invandrare blir allt vanligare och förslaget på nystartzoner kommer att leda till illojal konkurrens, länk.
 11. ”Invandrarna tar jobben från svenskar”. Fel Myten, invandrarna får jobben före oss svenskar. Vi har läst om flertalet arbetsprojekt som enbart vänder sig till utrikesfödda. Försvaret, räddningstjänsten och rättsväsendet är bara tre områden där detta skett. Miljarder kastat också ut på projekt som ska få utrikesfödda och nyanlända i arbete, trots att både nyutbildade ungdomar och 50-åringar med trettio års yrkeserfarenhet inte har en chans att komma ut på den svenska arbetsmarknaden, länk.
 12. ”Om man ifrågasätter invandrings- och integrationspolitiken så blir man stämplad som rasist”. Alla vet att rasiststämpeln trycks in i pannan bara ett negativt ord om invandrings- och flyktingpolitiken nämns. Alla, från mannen på gatan till TV-kändisen, får stämpeln så fort ett ifrågasättande ges. Att Myten ens tar upp detta som en myt säger allt om hans verklighetsbild. Den debatt som rasat i vänstersocialistiska medier efter Agendas partiledardebatt säger allt, länk.
 13. ”Det finns en tyst majoritet som anser att invandringspolitiken är en katastrof”. Den tysta majoriteten finns och det räcker att lyssna på folk i den närmsta bekantskapskretsen för att få detta bekräftat. I familjen, bland släkt, bland vänner, bland arbetskamrater och bland folk på gatan kritiseras detta allt oftare. Skulle alla som anser invandringspolitiken vara en katastrof också rösta därefter, skulle SD ha en egen majoritet i riksdagen, länk.

Jag vet inte vad ni tycker, men personligen har Myten misslyckats med att övertyga mig om att dessa myter bara existerar på sociala medier. Överhuvudtaget har Myten misslyckats övertyga mig om sin duglighet som minister i en svensk regering.


One response to “Svar på Mytens försvar

 • Blodsven

  Ulltotten är likt alla andra hjärntvättade PK-arslen, förmodligen övertygad om att det går att köpa sig fri från dumhet. Ju mer invandringsproblemen uppdagas, ju mer dyra pajasprojekt kokar dessa handlingsförlamade fåntrattar ihop.
  Snorvalpen kan på sin höjd övertyga de redan hjärndöda idioterna i egna leden, men omöjligtvis en medborgare med förnuftet i behåll….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: