Schweiz övar för muslimska upplopp i Europa

Den schweiziska armén förbereder sig för våldsamma oroligheter runt om i Europa. En nation mest känd för sina banker, klockor, ost och choklad förbereder sig inför en massiv tillströmning av europeiska flyktingar inom en snar framtid.

En av världens rikaste nationer uttryckte öppet oro över de möjliga resultaten av Europas fortsatta ekonomiska problem och för närvarande genomför armén övningar med tanke på upplopp längs dess gränser. I september genomförde den schweiziska militären en övning kallad ”Stabilo Due,” med scenarier över våldsam instabilitet i hela EU.

Schweiz har varit neutralt i årtionden, och vägrade att ansluta sig till euroområdet när de gavs möjligheten.

Professor John R. Schindler förutspår att om nästa Anders Breivik kommer att sikta in sig på muslimer, inte andra européer, kan det bli ofattbart instabilt mycket snabbt”, och utlösa omfattande muslimska uppror i Europa.

Det schweiziska försvarsdepartementet har till följd av den väntade oron moderniserat landets hela armé, trots politisk opposition.

– Jag utesluter inte att vi kommer behöva använda armén under de kommande åren, säger Schweiz försvarsminister Ueli Maurer.

– Det är lugnt säger Pettersson, vi har så lite muslimer här och vår stolta armé är i Afghanistan. Regeringen tycker inte vi behöver något nationellt försvar och de är kloka som ni vet…

RT.com

11 thoughts on “Schweiz övar för muslimska upplopp i Europa

KommenteraAvbryt svar