Emiren av Qatar jihadistisk centralfigur inom finansieringar

Qatar vårdade länge en image av ett ”västvänligt” emirat. USA fick öppna baser i landet, man startade satellitkanalen Al Jazeera, utländska affärsmän lockades till Qatar. Mycket av landets oljeintäkter används till en ”vetenskapsekonomi” som ska stimulera högteknologi.

Samtidigt är Qatar en wahhabitisk diktatur som i praktiken helt ägs av emiren. Miljardbidrag används varje år till sprida jihadism och wahhabitisk sunniislam.

När en salafistisk stiftelse i Tyskland lät trycka 25 miljoner koraner för utdelning på gatorna så var det, inte helt oväntat, qatariska pengar bakom…

Under inbördeskriget i Libyen satsade emiren minst två miljarder $ på jihadisterna. Nu är han den störste finansiären av muslimska brödraskapets krig mot Syrien. Emiratets andlige ledare är Shaikh Yousef al-Qaradawi, brödraskapets ledare.

Qatar är ett viktigt finanscentrum, men har nu förbjudet västerländska banker att operera där.Endast shariabanker är tillåtna.

Tunisiens nye utrikesminister Rafiq Abdulsalaam är en nyckelperson i brödraskapets och Emirens strategi. Qatar räddar Tunisiens ekonomi med ett årligt bidrag på 500 miljoner $,medan Tunisien sprider sin ”milda islamism” över Mellanöstern och Afrika.

Emiren vill samtidigt gärna visa att Qatar är mera ortodoxt wahhabitiskt än Saudiarabien. För närvarande bygger man stormoskéer över hela Europa. Bl.a. en på Sicilien, som ska symbolisera att nu är islam tillbaka efter 800 år…

Just nu investerar Qatar över 100 miljoner euros i de franska förorterna. Det handlar både om moskéer, småföretag och koranskolor. Via nätverk av stiftelser finansieras islamism från Jakarta till Göteborg…

Både Hamas och Talibanerna har öppnat kontor i Doha och just nu försöker Emiren även locka dit Islamiska Jihad. Qatar sponsrar sex av de största amerikanska universiteten med mångmiljonbelopp. Givetvis på villkoret att läroplanerna anpassas efter brödraskapets idéer.

JIHAD I MALMÖ

Det finns mer än vanligt att läsa på alla länkar som detta inlägg har. Där får man nya infallsvinklar på hur finansieringen, av de länder man räknar in som sådana som ställer sig positiva till islamisternas Kalifat, går till. För tvärt emot vad merparten av Europas och USA: s politiker och regeringstrogna media tror, så är det ingen myt att farbröder som just den här Emiren av Qatar, har storstilade planer på att ta över Världsherraväldet, och införa islam som enda tillåtna politiska och religiösa system. Kalifatet är då här för att stanna, liksom utvecklingen. Den som är satt i skuld är inte fri, sa Göran Persson f.d. statsminister. Den som sitter på mycket pengar, sitter också på mycket makt. Den här mannen sitter på alltför mycket av både makt och pengar. Kanske Mosad kan göra oss en tjänst.

4 thoughts on “Emiren av Qatar jihadistisk centralfigur inom finansieringar

  1. Vad tycker ni om sådana här krigshyenor, som finansierar hundratusentals fallna soldater, men aldrig går i närheten av ett slagfält själv. Det här är 2010-talets Hitler, och som ni ser har han snorbromsar, precis som Hitler, bara några storlekar större. Han vill bli det Nya Kalifatets första ledare. Det är jag alldeles övertygad om.

KommenteraAvbryt svar