Islam ”Fredens religion”

Pettersson tackar för brevet från Nostradamus i Norr

Krönikören Åsa Petersén har i denna artikel i den borgerliga Norrbottens-Kuriren skrivit om ”människovärdet” och ”näthatet”. Hon har varit eller är fortfarande skribent i avloppsröret Aftonbladet och är dotter till kommunalrådet Karl Petersén (s) och medlemmen av EU-parlamentet, Ewa Hedkvist-Petersén (s). Krönikören vurmar i sina krönikor väldigt mycket för de som avviker sexuellt, d v s anser att heteronormen är förkastlig och sålunda inte bör få utgöra norm och som i denna artikel, även omhuldar den dödsälskande och våldsbejakande religionen islam.

Jag försöker balansera det ansiktslösa näthatet med den rakblickade uppskattningen. Människovärdet måste vara fundamentet för hela samhällsbygget – vi är ju människor allihop.”

Vilka infantila uppfattningar! De politiskt korrekta multikultiivrarna klistrar etiketten ”näthat” på sådant som inte stämmer överens med deras egen världsbild. Hur kan man ”rakblickat uppskatta” en religion i vars böcker det förekommer så oerhört mycket av uppmaningar till hat, våld och död gentemot sina medmänniskor och i vars namn det har utrotats och fortfarande utrotas så många, ja t o m fler än vad kommunisterna åstadkom?

Islam har i stort sett allt sedan Muhammed, under de första kaliferna och under senare kalifat, utbretts med hjälp av våld terror och förtryck. Indiska historiker har visat att enbart erövringen av Indien kostade cirka 80 miljoner indier livet förutom att otaliga slavar togs. Historikern Will Durant har också redovisat detta folkmord som med all sannolikhet saknar motstycke i världshistorien. Lägger man sedan till dödsoffren för erövringarna av Syrien, Palestina, Persien, Nordafrika, Anatolien och Balkan stiger antalet offer för ”fredens” religion markant. En annan av muslimernas regelrätta utrotningar inträffade i Armenien 1915 där mer än 1 000 000 (en miljon) armenier systematiskt massakrerades. Under konflikten i Darfur skördades 300 000 dödsoffer och 2.7 miljoner människor drevs på flykt.

Det finns inte ett enda exempel i islams historia där mötet mellan islam och en annan religion eller kultur inte har slutat i blod, tårar, lidande och död för den icke-muslimske parten. Inte ETT ENDA. Varför ska Islam och muslimer skyddas av religionsfriheten när muslimerna själva inte accepterar den hos icke-muslimer och varför skall de tillåtas att bygga moskéer i Sverige när kyrkor inte tillåts att byggas i de allra flesta av de 42 muslimska staterna? De använder denna mänskliga rättighet för att flytta fram sina positioner och en dag kan det vara för sent för oss att stoppa utvecklingen. Inom islam är det belagt med dödsstraff att lämna religionen. Vilken av de andra världsreligionerna visar stolt upp detta och låter det sunt?

Begreppet människovärde används i tid och otid av sådana skribenter som ovan nämnda, men utan att veta vad de talar om. I det politiskt korrekta Sverige används ordet värde, vilket är helt felaktigt men troligtvis medvetet, i stället för värdighet. Värde är en felöversättning av artikel 1 i FNs deklaration om de mänskliga rättigheterna: ”All human beings are born free and equal in dignity and rights” vilket på korrekt svenska skrivs som ”Alla människor är födda fria och lika i värdighet och rättigheter”. Hela det Nya Sverige eller Multikultisverige är således grundlagt på en felöversättning eller på en lögn. Människors lika värde existerar inte i realiteten. Värderar Åsa Petersén Pol Pot lika högt som exempelvis Mahatma Ghandi eller Stalin lika högt som Martin Luther King. Är en sadistisk sexualförbrytare som förgriper sig på barn och sedan mördar dem, lika mycket värd som en läkare som arbetar ideellt i u-länder med att rädda liv?

Jo, vi är alla mycket riktigt människor men är präglade av den kultur och den miljö i vilka vi är uppväxta. Människor som sedan barnsben har indoktrinerats med hjälp av islam och som är uppväxta i klankulturer och utan demokrati, tar självklart med sig dessa värderingar när de flyttar. Genom den etnologiska forskningen är det väl känt att kulturella och religiösa (läs islam) motsättningar, genom världshistorien har givit upphov till krig och konflikter och allt fortsatt gör det.

Med detta, inte sagt att alla muslimer är bokstavstroende och väl är ju det. De är på samma sätt som andra religionstillhängare, mer eller mindre troende eller om man så vill – fundamentalistiska. Problemet är den muslimska läran så som den framställs i läroböckerna Koranen, Haditherna och Sira och tolkningarna från de 8 rättsskolorna inom islam.

Planerna på att bygga en moské i Luleå, som triggat näthatarna nu senast, är välgörande för vår stad. Inte bara för religionsfrihetens skull. Utan för att diskussionen om moskén tvingar fram ställningstaganden mot rasism och främlingsfientlighet.”

Åsa Petersén har svårt att skilja på sak och person men även på andra begrepp. Tillhör månn tro muslimer någon viss ras och i så fall vilken? Är det fientligt mot främlingar att kritisera och fördöma deras religion och bryter det i så fall mot grundlagarna? Kanhända blir de ”kränkta” och går till DO eller tar till våld så som vi har sett på sistone, när en film av Monte Phytonkaraktär om deras ”profet” Muhammed har kommit i ropet. Muslimer måtte vara världens mest lättkränkta. När en farbror på ett ställe i världen ritar teckningar eller när en annan farbror på ett annat ställe eldar upp en bok, blir de helt galna och går åstad för att döda andra människor. Kan detta kallas för en religion? Nej, förvisso inte!

Nostradamus_i_Norr

1 thoughts on “Islam ”Fredens religion”

  1. Har n i tänkt på att muslimer beter sig precis som en diktator när något går emot dem. Muhammedbilder leder till vilda protester och de vill att de som gjort bilder/film skall sättas i fängelse (i b ästa fall). Precis så agerar en diktator.

KommenteraAvbryt svar