Smarta somaliska invandrare gör en video när de angriper vita…

Av Pettersson

Smarta somaliska invandrare gör en video när de angriper vita, lägger till sina namn och lägger ut skiten på Youtube och visar upp sig för allmänheten. Det är dessa smartingar som enligt regeringen är vår framtid…

4 thoughts on “Smarta somaliska invandrare gör en video när de angriper vita…

  1. Ett par stycken i England bär sig illa åt. Frånsett att jag tror filmen är från Minnesota i USA så bär sig somalier illa åt överallt. Det är inte några få, då vore det inte ett problem. Det är mängder i England, USA, Tyskland, Sverige och framförallt i Somalia.Visst det finns säkert många somalier som justa och arbetssamma. De borde ta sig samman, resa till Somalia och bygga upp detta i grunden oerhört rika land och setta dessa slynglar i arbete på hemmaplan.

    Till Generalisera mera kan jag bara säga sätt på dig glasögon, se dig runt omkring och försök upptäcka vad som pågår.

  2. Är detta ett argument för att man inte skulle tillåta afrikaner som är utsatta för folkmord och slaveri att inte kommer till Sverige.

    För att ett par stycket i England beter sig illa åt?

    Det är så lös grunder och så trångsynt så tom. en akademiker blir mörkrädd!

  3. Sådana här fullständigt urblåsta idioter importeras i massor till vårt land. Grattis Katrineholm, Borlänge, Växjö som får en stor del av dessa dårar. Forserum vill förmodligen ha flera de har inte nog med Somalier.

KommenteraAvbryt svar