Mord i Södertälje

Av Pettersson  

Den man i 40-årsåldern som skottskadades allvarligt i går kväll i Södertälje avled i dag. En jämnårig gärningsman har gripits och anhållits misstänkt för mord.

Enligt polisen finns flera ögonvittnen till mordet som skedde utomhus. – Vi har ett misstänkt mordvapen och utredningsläget är gott, säger Martin Bergholm, stationsbefäl vid Södertäljepolisen.

En teknisk utredning av platsen pågår och vittnen ska höras. I övrigt är polisen mycket förtegen om detaljer kring händelsen. – Men så mycket kan jag säga att gärningsman och offer hade kännedom om varandra, säger Bergholm.

– Polisen säger inte mycket men Pettersson kan säga så mycket att risken att det inte är invandrarrelaterat är ungefär lika med noll.  

Stockholm TT

5 thoughts on “Mord i Södertälje

  1. Inget i hela världen kan värderas med ett människo liv, påbro har ingen betydelse när det kommer till någons liv. Det kunde lika gärna vart någon av era egna. Lite respekt och kunskap borde folk ha innan man uttrar sig och påstår saker om människor man inte känner på något sätt och vis. Det kriminella är att folk idagens läge allt för många saknar kärlek och respekt för medmänniskan. Det kunde lika gärna vart du själv din bror/syster eller någon annan nära till dig som råkat ut för detta, vad hade du tyckt om och bli dömd och anklagad för saker som
    Inte stämmer…

KommenteraAvbryt svar