Fler islamister vistas i Sverige

Av Stefan K

Schejk Abdulkadir Mumin i artikeln nedan är inte den enda militanta islamisten som frodats innanför Sveriges gränser.

I Frankrike dömdes en algerisk islamist till tio års fängelse för terroristbrott år 2007. Said Arif som tränats både i Afghanistan och Tjetjenien kunde kopplas till två planerade terroristdåd i Europa, bägge i Frankrike. Dessutom hade han under flera år smugglat jihadister över de europeiska gränserna.

I vintras släpptes Arif efter en strafflindring och sattes i husarrest på ett hotell i väntan på utvisning. Franska medier meddelade att Arif sågs på hotellets övervakningskameror den 22:a januari i år och därefter var han försvunnen. Den 21:a maj kunde Arif åter gripas efter ett internationellt polissamarbete. Han befann sig då i Sverige där han sökt asyl. Att han befann sig just i Sverige förvånar nog ingen. Vår generösa och naiva asylpolitik har släppt igenom många krigsförbrytare, terrorister, extremister och andra brottslingar. Dessutom har Arif två barn med den svenska konvertiten Anna Sundberg (sitter i denna styrelse), eller Um Anas som hon väljer att kalla sig idag.

Jag ställer samma fråga som artikelförfattaren. Har ni läst i svensk media att en internationellt efterlyst jihadist sökt asyl i Sverige?

Källa: Per Gudmundson (som jag misstänker förlorat sin tjänst på SvD)

3 thoughts on “Fler islamister vistas i Sverige

  1. Denne terrorist är endast en av flera hundra som har sin s.k.”sovplats” i Sverige..Sista gång jag såg BNDs(Tysklands CIA) rapport ang.detta avskum uppskatta man till c:a 300 styck..I Tyskland som har 10 x så stor folkmängd,fanns c:a 500-600…
    Detta säger i stort allt om den svenska 7-klövern,som låter dessa breda ut sig i lugn o.ro.

KommenteraAvbryt svar