Islam om begreppet Shirk.

Av Olli Rein

abdul-wadud-haneef

Mord, våldtäkt, barnmisshandel och folkmord. Dessa är några av de motbjudande brott som begås i vår värld idag. Många tycker säkert att dessa är de värsta tänkbara brotten som kan begås. Men det finns något värre än alla dessa brott tillsammans. Det brottet kallas shirk.

När en man mördar, våldtar och stjäl så är den orättvisan riktad direkt till en annan människa. Men när en man begår shirk, är orättvisan riktad direkt mot Skaparen av himlarna och jorden; Allah.

Förneka Allah, eller begå handlingar som gör att du tappar fokus på Allah, är det absolut värsta du kan göra som människa. Förneka en saga, en vanföreställning och man tilldelas oftast det värsta straffet, döden.

Det hela är så idiotiskt dumt. Det är som om det skulle vara dödsstraff på att ha en negativ åsikt om Fantomen eller Bamse.

Här har ni ännu en anledning till att arabiska och muslimska länder ser ut som de gör. Det är inte samhället som är i fokus, utan iden kring Allah.

1 thoughts on “Islam om begreppet Shirk.

  1. Han på bilden är inte rätt Abdul-Wadud. Abdud-Wadud är en helsvensk muslim, han är lyckligt gift med en vacker kvinna, de ser så himla kära ut när man ser dem. Han skulle aldrig lägga en hand på henne eller någon annan för den delen. Han är hyllad bland muslimerna och icke-muslimerna för sin klarsynhet inom islam och sin godhet!

KommenteraAvbryt svar